μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πώς Αλλάξτε την αρχική οθόνη σε Vista;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Μαΐου, 2009, 03:00
Μέλος Ομάδα

Είμαι ακόμα στην καμπύλη μάθησης με Vista Home Premium. Αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να το ημερολόγιο παραθύρων εμφανίζονται automically όταν μπότα επάνω αντί του Υποδοχή Κέντρου. Έχω δύο βιβλία για Vista και δεν μπορούμε να μάθουμε να το κάνουμε αυτό σε οποιοδήποτε από αυτά. Επίσης, ο τύπος στο χτίστηκε το υλικό π.χ. αποσβέσεις πτώση και οι οδηγίες είναι πολύ αμυδρά, πολύ πιο αμυδρά από XP πώς μπορώ να αλλάξω το ενσωματωμένο προεπιλογές οθόνη. Έχω exhasusted κάθε επιλογή στην οθόνη Ρυθμίσεις », το« δεν επιτυχία. Ως παράδειγμα μπαρ τον προεπιλεγμένο τύπο στην αναζήτηση της 'αυτή την ιστοσελίδα η οποία λέει,' Google Custom Search »είναι σχεδόν αόρατη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
Gari
Old 18 Μαΐου, 2009, 11:51
Μέλος Ομάδα

Χρησιμοποιήστε το φάκελο Startup για την calendar.don `ξέρω την άλλη one.lol
Old 18 Μαΐου, 2009, 12:48
Μέλος Ομάδα

Theres ένα κουτί που μπορείτε να σημειώσετε λέει κάτι σαν δείτε την οθόνη υποδοχής για σύνδεση όταν εμφανίζεται, untick αυτό ακριβώς, και είναι συνηθισμένο come back! ένα από τα πολλά ενοχλητικά vista πράγματα.
Old 18 Μαΐου, 2009, 18:49
Μέλος Ομάδα

Όσον αφορά για να απαλλαγούμε από την ευπρόσδεκτη οθόνη δεν είμαι σίγουρος πού θα το κάνουμε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορείτε να έχετε το ημερολόγιο ανοικτή κατά την εκκίνηση. Νομίζω ότι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε το ημερολόγιο για να τα gadgets για το δικαίωμα στην επιφάνεια εργασίας η οποία είναι ουσιαστικά η ίδια.
Old 20 Μάη 2009, 01:45
Μέλος Ομάδα

Ok ευχαριστώ για αυτό, πήρε το χρονοδιάγραμμα για τη Γρήγορη εκκίνηση τώρα, ότι θα πρέπει να κάνουν. Μπορεί ο καθένας να βοηθήσει με την ελαφρά τύπου στο χτισμένο σε αναπτυσσόμενα μενού κλπ είναι ένα πραγματικό σουρωτήρι μάτι. Προσπάθησα όλες τις πραγματικές παρακολουθεί ελέγχων, καθώς και τις επιλογές Personalizer αλλά δεν παράγει αποτέλεσμα. Όπως είπα, ο τύπος στην μπάρα αναζήτησης σε αυτήν τη σελίδα είναι σχεδόν αόρατο. Δεν συνέβη με τον παλιό υπολογιστή μου σε XP και είναι η ίδια οθόνη HP L1906. (επίπεδη οθόνη).
Old 20 Μάη 2009, 06:40
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι παράδοξο Garigoun, δεν μου κάνει επίσης ότι δεν κάνω κανένα άλλο υπολογιστή που μου haveseen. Ήμουν έτοιμος να σας πω να προσπαθείτε να προσαρμόσετε την οθόνη σας, αλλά σας βλέπω ότι έχει γίνει, καθώς και την προσαρμογή των ρυθμίσεων στην "εμφάνιση" των Windows. Έχετε δοκιμάσει την προσαρμογή των γραμματοσειρά ίσως;
Old 20 Μάη 2009, 06:52
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Bubba View Post
Αυτό είναι παράδοξο Garigoun, δεν μου κάνει επίσης ότι δεν κάνω κανένα άλλο υπολογιστή που μου haveseen. Ήμουν έτοιμος να σας πω να προσπαθείτε να προσαρμόσετε την οθόνη σας, αλλά σας βλέπω ότι έχει γίνει, καθώς και την προσαρμογή των ρυθμίσεων στην "εμφάνιση" των Windows. Έχετε δοκιμάσει την προσαρμογή των γραμματοσειρά ίσως;
Αυτό είναι το πράγμα Bubba, πώς να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά για το ενσωματωμένο πράγματα; Πώς θα αλλάξω τη γραμματοσειρά στη γραμμή αναζήτησης σε αυτή τη σελίδα, για παράδειγμα;
Gari
Old 20 Μάη 2009, 07:21
Ομάδα Δωρητών

Για μια ιστοσελίδα, μπορείτε να το κάνετε στον browser σας. Για παράδειγμα, μπορώ να χρησιμοποιήσω φωτιά γι 'αυτό κάντε κλικ στο "εργαλεία" τότε "Επιλογές" και στη συνέχεια "Περιεχόμενο". Στη μέση του το περιεχόμενο της οθόνης είναι το πλαίσιο για τις γραμματοσειρές και χρώματα. Κάντε κλικ προηγμένες για περισσότερες επιλογές.

Σε IE είναι "εργαλεία", "Επιλογές Internet" και στη συνέχεια "General." Στο κάτω μέρος της "γενικής''οθόνη θα δείτε" εμφάνιση ", το οποίο έχει τέσσερα κουμπιά μπορείτε να κάνετε κλικ, ένα είναι γραμματοσειρές και άλλο είναι τα χρώματα.

Για τα Windows το ίδιο, υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε. Πηγαίνετε στο "Start" "Πίνακας Ελέγχου", εξαρτάται από το "view" χρησιμοποιείτε από εκεί. Αν είστε σε κλασική άποψη, παίζουν με "γραμματοσειρές" ή "Εξατομίκευση." Στην Εξατομίκευση θα δείτε στα αριστερά μια επιλογή για να κάνει το μεγαλύτερο DPI. Αν πάτε με την άλλη άποψη, αναζητήστε "Εμφάνιση και Εξατομίκευση."
Old 20 Μάη 2009, 09:15
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Bubba View Post
Για μια ιστοσελίδα, μπορείτε να το κάνετε στον browser σας. Για παράδειγμα, μπορώ να χρησιμοποιήσω φωτιά γι 'αυτό κάντε κλικ στο "εργαλεία" τότε "Επιλογές" και στη συνέχεια "Περιεχόμενο". Στη μέση του το περιεχόμενο της οθόνης είναι το πλαίσιο για τις γραμματοσειρές και χρώματα. Κάντε κλικ προηγμένες για περισσότερες επιλογές.

. "
Ok Bubba, κάτι τέτοιο. Πήρε μια σαφέστερη γραμματοσειρά τώρα και # είναι καλύτερη, αλλά εξακολουθεί να πάρει την πτώση κάτω πράγματα σχεδόν γκρί έξω. Εν πάση περιπτώσει είμαι τόσο μακριά συμπληρωθεί με αυτό Vista σκέφτομαι να επανέλθει στην XP. Εξακολουθώ να έχω την XP2002 δίσκους που ήρθε με το τελευταίο pc μου. Ότι θα είναι μια μεγάλη δουλειά ή δεν νομίζεις;
Gari
Old 20 Μάη 2009, 09:36
Ομάδα Δωρητών

Οχι. Pop στο δίσκο χτύπημα μορφή, και lol φορτίο. Φυσικά δεν θα το κάνω, γιατί να μην προσπαθήσουμε Win7; Vista είναι ένα καλό πρόγραμμα, πολύ ανώτερη από XP και Win7 είναι Vista με όλα τα σφάλματα που λαμβάνονται έξω. Αποκτήστε το demo και να το μετατρέψετε πάνω στην "επίσημη" εκδοχή, όταν κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Πολλοί λαοί εδώ στο φόρουμ είναι το χρησιμοποιείτε. Θα το χρησιμοποιούν, αλλά έχω μόλις πάρα πολύ τεμπέλης για να μετατρέψετε μέχρι στιγμής. Έχω το πράγμα κατεβάσει και ένα κλειδί ενεργοποίησης για το lol.

IMHO Vista θα έχει μια σύντομη ζωή μετά Win7 έχει κυκλοφορήσει επίσημα, Vista θα είναι η Win7 τι ήταν να WIN2000 XP.

EDIT: αν το κάνετε αποφασίσουν να επιστρέψουν σε XP, θα ήθελα να "κατεβάσετε" και να κάψει δίσκο SP1, 2 και 3, εάν δεν τα έχουν. Κάνει εγκατάσταση τόσο πολύ ευκολότερη.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.