![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam još uvijek u krivulja učenja sa Vista Home Premium. Ono što želim učiniti je imati Windows kalendara pojaviti automically kada sam čizma settle umjesto Dobrodošli Centra. Imam dvije knjige na Vista i ne može saznati to učiniti u bilo kojem od njih. Također tip u izgrađenom u stvari, npr. pad padovi i uputa je prilično slab, znatno bljeđi od XP Kako mogu promijeniti izgrađen prikaz zadane. Ja sam exhasusted svaki opciju u "Personalize" ekran bez uspjeha. Kao primjer u zadani tip 'Traži' bar na ovoj web-stranici koja kaže, "Google Custom Search" je skoro nevidljiv. Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć. Gari |
|
| |||
| |||
| Koristite Startup Folder za calendar.don znam druge one.lol |
|
| |||
| |||
| theres okvir možete krpelj kaže nešto poput pokazati dobrodošli na zaslon za prijavu kad se pojavi, samo je neuredno, i Internet navika vratiti! jedan od mnogih peckav vidik stvari. |
|
| |||
| |||
| Što se tiče uzimajući osloboditi od dobrodošli na zaslon Im 'ne siguran gdje će to učiniti, ali ne mislim da mogu imati kalendar otvoren na početak. Mislim da je jedina stvar koju možete učiniti je dodati kalendar za gadgete na desnoj površini koja je u suštini isti. |
|
| |||
| |||
| Ok hvala za to, dobio kalendara na traci za brzo pokretanje sada, koji će morati učiniti. Može bilo tko pomoć u nesvijest tipa izgrađen u padajućim popisima, itd to je pravi oka cjedilo. Pokušao svi stvarni kontrolama monitora kao Personalizer opcije, ali to nema utjecaja. Poput JA je rekao, upišite u search bar na ovoj stranici je gotovo nevidljiv. Nije li se dogoditi s mojim starim PC-na XP i to je isti monitor HP L1906. (flat screen). |
|
| |||
| |||
| To je neparan Garigoun, mina, ne radite to, niti bilo kojeg drugog računala koje sam haveseen. Bio sam o da ti javim da pokušate prilagoditi vaš monitor, ali vidim da ste učinili, kao i namjestiti postavke u "pojava" u Windowsima. Jeste li pokušao podešavanje fonta možda? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Gari |
|
| |||
| |||
| Za web stranicu, možete to učiniti u svom pregledniku. Na primjer, koristim Firefox pa sam kliknite na "tools" pa "Options" i zatim "Sadržaj". U sredini sadržaja ekrana je okvir za fontove i boje. Pritisnite Napredno za dodatne opcije. U IE je "Tools", "Internet Options" i zatim "Općenito". Na dnu "opće''zaslon te htijenje vidjeti" Izgled ", koji ima četiri tipke možete kliknuti, jedan je fontova, a drugi se boje. Za Windows ono samo, postoji niz stvari koje mogu promijeniti. Idite na "Start", onda "Control Panel", to ovisi o kojoj "pogled" koji koristite od tamo. Ako ste u klasični prikaz, igrati sa "fonts" ili "personalizacija". U Personalizacija ćete ispratiti na lijevoj strani mogućnost da veći DPI. Ako idete s drugim pogledom, tražiti "Izgled i personalizacija." |
|
| |||
| |||
| Quote:
Gari |
|
| |||
| |||
| Ne baš. Pop hit disk u format, a teret lol. Naravno da ne bi to, zašto ne probati Win7? Vista je dobar program, daleko bolja od XP i Vidik sa Win7 je sve greške vadi. Get demo i pretvoriti ga na to "službena" verzija, kada je otpušten to sljedeće godine. Mnogi ljudi ovdje na forumima su ga koristite. Ja bi trebao biti koristeći ga, ali sam jednostavno bio previše lijen da pretvoriti u tolikoj mjeri. Sam stvar preuzeti i potaknuće ključ za to lol. IMHO Vista će imati kratkom životu nakon Win7 je službeno objavljena, Vista Win7 biti ono što je Win2000 do XP. EDIT: Ako se odlučite da se vrati na XP, htio bih skinuti na disk i spali SP1, 2 i 3 ako nemate ih. To čini tako puno lakše instalacije. |