kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Honnan a nyitó képernyőn Vista?

Reply

Téma eszközök
Old Május 18 2009, 03:00
Csoport tagja

Default Honnan a nyitó képernyőn Vista?

Én még csak a tanulási görbe, a Vista Home Premium. Én azt szeretném, hogy az a Windows Calendar, amikor úgy tűnik, automically boot up helyett az üdvözlő Központ. Van két könyv a Vista és nem találja ki, hogy ezt az egyikük. Is írja be a beépített cucc pl. drop downs és utasítások elég gyenge, sokkal halványabb, mint XP, hogyan tudom megváltoztatni a beépített kijelzőn defaults. Én exhasusted minden opciót a "Testreszabás" képernyőn nem járt sikerrel. Például az alapértelmezett típus a "Keresés" bár ebben a weboldalt, amely azt mondja, "a Google Custom Search" szinte láthatatlan.
Köszi előre is minden segítséget.
Gari
Old Május 18 2009, 11:51
Csoport tagja

Használja a Indítópult a calendar.don "Nem tudom a többi one.lol
Old 18. május 2009, 12:48
Csoport tagja

ott egy doboz segítségével jelölje mondani valamit, mint a show üdvözlőképernyő a logon ha úgy tűnik, csak untick, és azt szokás gyere vissza! az egyik a sok bosszantó dolog kilátás.
Old Május 18 2009, 18:49
Csoport tagja

Ami megszabadulni a üdvözlőképernyő Nem tudom, hol is vagyok rá, de azt hiszem, nem lehet a naptári nyitva indításkor. Azt hiszem, az egyetlen dolog, amit tehetünk, add hozzá a naptár a gadgeteket a jobb oldalon az asztalon, amely lényegében megegyezik.
Old Május 20 2009, 01:45
Csoport tagja

Ok kösz, hogy megvan a naptár a Gyorsindítás most, hogy meg kell csinálni. Tud akárki segít a gyenge Írd be a beépített lenyíló listákban stb ez egy igazi szemét szita. Próbált a tényleges ellenőrzések nyomon követése, valamint a Personalizer lehetőségek, de ez nem hatás. Mint mondtam, a típus a Keresés bár ezen az oldalon szinte láthatatlan. Nem történt meg a régi PC-on XP és ez ugyanolyan monitor HP L1906. (lapos képernyő).
Old Május 20 2009, 06:40
Donor Group

Ez furcsa Garigoun, az enyém nem tehetem meg, sem semmilyen más számítógép hogy haveseen. Éppen mondani, hogy próbálja meg kell állítania a monitor, de látom, hogy az elvégzett, valamint a beállításokat a "megjelenése" a Windows-t. Ön próbálta kiigazításától font talán?
Old Május 20 2009, 06:52
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Bubba View Post
Ez furcsa Garigoun, az enyém nem tehetem meg, sem semmilyen más számítógép hogy haveseen. Éppen mondani, hogy próbálja meg kell állítania a monitor, de látom, hogy az elvégzett, valamint a beállításokat a "megjelenése" a Windows-t. Ön próbálta kiigazításától font talán?
Ez az a dolog, Bubba, hogyan állítsa a font a beépített cucc? Hogyan változtathatom meg a font a keresési bár ezen az oldalon például?
Gari
Old Május 20 2009, 07:21
Donor Group

Egy weboldal, te meg a böngészőben. Például a Firefox használom úgyhogy kattints a "Eszközök" majd az "Options", majd a "tartalom". A középső a képernyő tartalmát a dobozt a betűtípusok és színek. Kattintson az Advanced for more options.

Az tehát az "eszközök", "Internet Options", majd az "általános". Alján található "Általános''képernyőn látható" Megjelenés ", amely négy gomb segítségével kattintással egy fonts, egy másik pedig a színeket.

A Windows is van a különböző dolgok, meg tudod változtatni. Menjen a "Start" majd a "Control Panel" Ez attól függ, milyen "view" használata is. Ha a klasszikus nézetet, játszani "fonts" vagy a "Testreszabás". A Testreszabás látni fogja ki a bal oldalon egy lehetőséget, hogy a nagyobb dpi. Ha megy a másik nézet, nézd a "Megjelenés és Testreszabás.
Old Május 20 2009, 09:15
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Bubba View Post
Egy weboldal, te meg a böngészőben. Például a Firefox használom úgyhogy kattints a "Eszközök" majd az "Options", majd a "tartalom". A középső a képernyő tartalmát a dobozt a betűtípusok és színek. Kattintson az Advanced for more options.

. "
Ok Bébé, done that. Van egy világosabb betűtípus, és most # 's jobban, de még mindig a legördülő cucc szinte szürkén. Egyébként én úgy kipipált ennek Vista gondolkodom a reverting az XP. Még mindig megvan a XP2002 lemezek, hogy eljött az utolsó db. Van még egy nagy munkát, vagy nem gondolod?
Gari
Old Május 20 2009, 09:36
Donor Group

Nem igazán. Pop, a hit lemez formátum, és a terhelés lol. Természetesen ez nem azt, hogy miért nem próbálja Win7? Kilátás van egy jó program, amely messze felülmúlja az XP és Vista Win7 minden bugs venni. Get the demo és alakítják át a "hivatalos" verzió, ha felszabadítják a következő évben. Sok ember itt a fórumon is használja. Meg kell használni, de most túl lusta átalakítására eddig. Nekem van a dolog, és a letöltött aktiválókulcsokat, hogy lol.

IMHO Vista lesz a rövid élet után Win7 hivatalosan kiadott, Vista lesz Win7 milyen Win2000 volt, hogy XP.

EDIT: ha úgy döntenek, hogy nem megyek vissza XP azt letölteni és égetni lemezre SP1, 2 és 3, ha nincs rájuk. Lehetővé teszi telepítés így sokkal könnyebb.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.