פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Reply

שרשרת כלים
Old 18 במאי 2009, 03:00
חבר קבוצת

אני עדיין בתוך עקומת למידה עם Vista Home Premium. מה הייתי רוצה לעשות את זה יש את לוח השנה של Windows להופיע automically כשאני האתחול למעלה במקום הפתיחה של המרכז. יש לי שני ספרים על Vista ולא ניתן לדעת לעשות את זה גם מהם. גם סוג של דברים מובנים כגון: ירידה downs והנחיות הוא די חלש, הרבה יותר מאשר XP fainter כיצד אוכל לשנות את ערכי ברירת המחדל של התצוגה מובנים. ביצעתי exhasusted כל אפשרות של 'התאמה אישית' מסך ללא הצלחה. כדוגמה את ברירת המחדל של סוג ב 'חיפוש' בר על דף האינטרנט בו זה אומר, 'חיפוש מותאם אישית של Google' הוא כמעט בלתי נראה.
תודה מראש על כל עזרה.
Gari
Old 18 במאי 2009, 11:51
חבר קבוצת

השתמש בתיקיית ההפעלה של calendar.don `לא יודע השני one.lol
Old 18 במאי 2009, 12:48
חבר קבוצת

theres תיבה אתה יכול לסמן אומר משהו כמו להראות על מסך הפתיחה של הכניסה למערכת, כאשר היא מופיעה, היא פשוט untick, והיא תחזור הרגל! אחת של Vista הרבה דברים מעצבנים.
Old 18 במאי 2009, 18:49
חבר קבוצת

ככל בקבלת לטהר את מסך הפתיחה אני לא בטוח איפה אתה היית עושה את זה, אבל אני לא חושב שאתה יכול לקבל את לוח השנה לפתוח על ההפעלה. אני חושב הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא להוסיף את לוח השנה של גאדג 'טים בצד ימין של שולחן העבודה שהוא למעשה אותו דבר.
Old 20 במאי 2009, 01:45
חבר קבוצת

בסדר תודה על זה, יש את לוח השנה על הפעלה מהירה עכשיו, כי יצטרכו לעשות. מישהו יכול לעזור עם ללהות להקליד את מובנה dropdowns וכו 'זה ממש עיניים מסננת. ניסית את כל לפקח שולטת בפועל, כמו גם את האפשרויות Personalizer אך ללא השפעה. כמו שאמרתי, סוג של שורת חיפוש בדף זה הוא כמעט בלתי נראה. לא קרה עם המחשב הישן שלי ב XP ו זהו אותו צג HP L1906. (מסך שטוח).
Old 20 במאי 2009, 06:40
קבוצת תורמים

זה מוזר Garigoun, שלי לא עושה את זה ולא לעשות כל מחשב אחר שאני haveseen. אני עומד לספר לך לנסות להתאים את בקרה, אבל אני רואה שיש לך לעשות את זה, כמו גם לשנות את ההגדרות "המראה" ב-Windows. האם ניסית לשנות את הגופן, אולי?
Old 20 במאי 2009, 06:52
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bubba View Post
זה מוזר Garigoun, שלי לא עושה את זה ולא לעשות כל מחשב אחר שאני haveseen. אני עומד לספר לך לנסות להתאים את בקרה, אבל אני רואה שיש לך לעשות את זה, כמו גם לשנות את ההגדרות "המראה" ב-Windows. האם ניסית לשנות את הגופן, אולי?
זה הדבר Bubba, איך אתה לשנות את הגופן על דברים מובנים? איך אני משנה את הגופן על סרגל החיפוש בדף זה, למשל?
Gari
Old 20 במאי 2009, 07:21
קבוצת תורמים

עבור דף אינטרנט, אתה עושה את זה בדפדפן שלך. לדוגמה, אני משתמש ב-Firefox, כך אני לחץ על "כלים" ולאחר מכן "אפשרויות" ולאחר מכן "תוכן". במרכז המסך את תוכן התיבה הוא גופנים וצבעים. לפרטים לחץ על אפשרויות מתקדמות.

ב-IE it's "כלים" "אפשרויות אינטרנט" ולאחר מכן "כללי". בחלק התחתון של "כללי מסך''תראה" מראה "אשר יש ארבעה כפתורים אתה יכול ללחוץ, הוא אחד הגופנים ועוד הוא צבעים.

ב-Windows עצמה, יש מגוון של דברים שאתה יכול לשנות. עבור אל "התחל" ולאחר מכן "לוח הבקרה" זה תלוי בו "להציג" אתה משתמש משם. אם אתה ב 'תצוגה קלאסית', לשחק עם "גופנים" או "ההתאמה האישית". במסגרת ההתאמה האישית תוכל ללוות משמאל אפשרות לבצע את dpi גדול. אם אתה הולך עם אחרים לצפות, לחפש "מראה ואת ההתאמה האישית."
Old 20 במאי 2009, 09:15
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bubba View Post
עבור דף אינטרנט, אתה עושה את זה בדפדפן שלך. לדוגמה, אני משתמש ב-Firefox, כך אני לחץ על "כלים" ולאחר מכן "אפשרויות" ולאחר מכן "תוכן". במרכז המסך את תוכן התיבה הוא גופנים וצבעים. לפרטים לחץ על אפשרויות מתקדמות.

".
Bubba בסדר, נעשה את זה. יש לך תמונת מצב ברורה יותר עכשיו וזה הגופן # זה טוב יותר אבל עדיין לקבל את הדברים הנפתחת כמעט greyed החוצה. בכל מקרה אני כל כך ticked off Vista עם זה אני חושב ש מביטול ל XP. עדיין יש לי את הדיסקים XP2002 שהגיעו עם PC האחרון שלי. האם זה להיות גדול או לא לעשות את העבודה אתם חושבים?
Gari
Old 20 במאי 2009, 09:36
קבוצת תורמים

לא ממש. להכנס פורמט היכה את הדיסק, ואת הטעינה LOL. כמובן שאני לא יעשה את זה, למה לא לנסות Win7? Vista היא תוכנית טובה, עדיף בהרבה על XP ו Win7 הוא Vista עם כל באגים מופק. קבל את גרסת הניסיון ואת להמיר אותו לידי את "הרשמי" כאשר הוא הגירסה לשוק בשנה הבאה. הרבה אנשים כאן על פורומים נעשה שימוש זה. אני צריכה להשתמש בו, אבל אני עתה היה עצלן מדי כדי להמיר עד כה. יש לי להוריד את הדבר הזה וכן הפעלת מפתח זה LOL.

IMHO Vista תהיה קצר לאחר החיים Win7 הוא שוחרר רשמית, Vista יהיה Win7 מה Win2000 היה XP.

ערוך: אם אתה מחליט לחזור XP, הייתי להוריד לצרוב דיסק SP1, 2 ו 3 אם אין לך אותם. זה עושה כל כך הרבה יותר קל להתקנה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.