![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš vis dar mokymosi kreivė su Vista Home Premium. Ką aš norėčiau padaryti, tai yra "Windows Kalendorius atrodo automically kai aš įkrauti vietoj Sveiki centras. Turiu dvi knygas apie Vista ir negali sužinoti tai daryti vienoje iš jų. Taip pat ir pastatytas Daiktai pvz. lašas nesėkmės ir instrukcijos tipas yra gana silpnas, daug silpnesni nei XP, kaip man pakeisti pastatytas kalbomis defaults. Aš exhasusted kiekvienas "Personalizacija" ekraną be rezultatų. Pavyzdžiui default tipą "Ieškoti" baras šiame interneto puslapyje, kuriame sakoma, "Google Custom Search" yra beveik nematomas. Thanks in advance for any help. Gari |
|
| |||
| |||
| Naudokite paleisties aplanką calendar.don `t know kitų one.lol |
|
| |||
| |||
| Theres lange galite pažymėti pasakyti kažką panašaus parodyti Sveiki ekrano mygtuku, kai atrodo, tik untick, ir jis wont come back! vienas iš daugelio erzina Vista dalykų. |
|
| |||
| |||
| Kiek atsikratyti ekranas Sveiki Aš nesu įsitikinęs, kur galėtumėte tai padaryti, bet nemanau, kad jūs galite turėti Kalendorius Atidaryti paleidžiant. Manau, kad vienintelis dalykas, ką jūs galite padaryti, tai įdėti kalendorių dėl darbastalio, kuris iš esmės tokias pačias teises dalykėlių. |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū už tai, pateko į Quick Launch kalendorių dabar, tai turės daryti. Can anyone help su silpnai tipo pastatytas dropdowns tt tai realus akis kiaurasamtis. Patikrinau visus faktinius monitoriaus valdiklius, taip pat Personalizer puslapį, bet jokio poveikio. Kaip sakiau, į paieškos juostą šiame puslapyje tipas yra beveik nematomas. Ar negali atsitikti su mano senasis pc su XP, ir tai pats monitorius HP L1906. (plokščio ekrano). |
|
| |||
| |||
| Tai yra nelyginis Garigoun kasyklos, don't do, kad taip pat nėra jokio kito kompiuterio, kad aš haveseen. Man buvo apie pasakyti, bandyti pritaikyti savo monitoriaus, bet matau tu padarei, kad taip pat pakoreguoti parametrus "išvaizda" Windows. Jūs bandė pritaikyti šriftą gal? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Gari |
|
| |||
| |||
| Dėl tinklalapį, you do it in your browser. Pavyzdžiui, aš naudoju Firefox ir aš spauskite "Tools", tada "Options" ir tada "Turinys". Į turinį ekrano viduryje yra dėl šriftų ir spalvų lauke. Spustelėkite Išplėstinė for more options. IE tai "Tools"> "Internet Options" ir tada "Bendra". Pasibaigus "Bendrosios''ekrano apačioje pamatysite" Appearance ", kuri turi keturis mygtukus, jūs galite spustelėti vieną iš šriftų ir kitos yra spalvų. For Windows save, yra daug dalykų, kuriuos galite pakeisti veislės. Eikite į "Start", tada "Control Panel", priklauso nuo to, kuris "Rodyti" Jūs naudojate iš ten. Jei esate klasikinį rodinį, žaisti su "Fonts" arba "Pritaikyti". Į Personalizavimas matysite ne į kairę galimybė padaryti DPI didesnis. Jei tu eisi su kitų nuomone, ieškoti "Apipavidalinimas ir personalizavimas. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Gari |
|
| |||
| |||
| Not really. Pop disko Hit formatu ir įkelti lol. Žinoma, aš ne daryti, kodėl gi ne pabandyti Win7? Vista yra gera programa, daug pranašesnis už XP ir Vista Win7 yra su visais klaidas paimtas. Gauti demo ir paversti jį perkelti į "oficialios" versija, kai jis yra išleistas kitais metais. Daugelis žmonės čia forumai naudoja ją. Būčiau jį naudoti, bet aš tiesiog buvo per daug tingus, kad paversti šiol. Aš pats atsisiųsti ir çjungimo rakt ± ir ji lol. IMHO Vista turės trumpą laiką po Win7 yra oficialiai išleistas, Vista bus Win7 kas Win2000 buvo XP. EDIT: jei jūs nuspręsite grįžti prie XP, norėčiau atsisiųsti ir įrašyti į diską SP1, 2 ir 3 dalis, jei jūs neturite. Jame įrenginys būtų daug lengviau. |