![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu vēl mācīšanās līkne ar Vista Home Premium. Ko es gribētu darīt, ir jābūt Windows Calendar parādīsies automically kad es boot up vietā Welcome centrs. Man ir divas grāmatas uz Vista un to nevar noskaidrot, darīt to vienā no tām. Tāpat ir būvēts sīkumi, piemēram nolaižamos un instrukcijas veids ir diezgan klusu, daudz fainter nekā XP, kā es varu mainīt iebūvēta displeja noklusējumus. Esmu exhasusted katru iespēju "personalizēt" ekrāns bez panākumiem. Kā piemērs noklusējuma tipu 'search' bar šajā mājas lapā, kas saka: "Google Custom Search" ir gandrīz neredzams. Paldies jau iepriekš par jebkuru palīdzību. Gari |
|
| |||
| |||
| Izmantojiet Startup mapi calendar.don `t zināt citu one.lol |
|
| |||
| |||
| theres lauciņa var atzīmēt saka kaut ko līdzīgu rāda, laipni ekrāna pieteikšanās, kad šķiet, tikai untick, un tas paradis nāk atpakaļ! viens no daudziem kaitinošas vista lietas. |
|
| |||
| |||
| Ciktāl atbrīvojoties no welcome ekrāns es neesmu pārliecināts, kur jūs varētu darīt, bet es nedomāju, ka jūs varat kalendārs atvērta starta. Es domāju, ka vienīgais, ko jūs varat darīt, ir pievienot kalendāru par tiesībām uz darbvirsmas kura būtībā pati sīkrīkus. |
|
| |||
| |||
| Ok paldies, ka dabūja kalendāru ātrās palaišanas tagad, kas būs jādara. Can anyone help ar vāju veida būvēts dropdowns utt tas ir īsta acs filtrs. Centās visu faktisko uzraudzīt kontroles, kā arī Personalizer iespējas, bet to nav spēkā. Tāpat kā es teicu, kas Meklētājprogramma šajā lapā tips ir gandrīz neredzams. Nav noticis ar manu veco pc ar XP un tas pats kontrolēt HP L1906. (flat screen). |
|
| |||
| |||
| Tas ir nepāra Garigoun, raktuve nedarām, ka nedz arī jebkurā citā datorā, ka es haveseen. Es biju par to pastāstīt jums mēģināt pielāgot monitoru, bet es redzu, jums ir darījuši, kā arī pielāgot iestatījumus "izskats" in Windows. Vai esat mēģinājuši pielāgot fontu varbūt? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Gari |
|
| |||
| |||
| For Web lapas, jums to savā pārlūkprogrammā. Piemēram, es izmantoju Firefox, tāpēc es noklikšķiniet uz "Tools", tad "Options" un tad "Content". In vidū saturs ekrāns ir lodziņu fontus un krāsas. Noklikšķiniet uz Papildu for more options. IE tas "Tools", "Internet Options" un tad "General". Pēc apakšā "vispārējā''ekrāns jūs redzēsiet" Izskats ", kas ir četras pogas var noklikšķināt, viens fonts, bet otra ir krāsas. Windows pats ir dažādas lietas, varat mainīt. Iet uz "Start" tad "Control Panel", tas atkarīgs no tā, kas "skats" lietojat no turienes. Ja Jums ir klasisko skatu, spēlē ar "Fonti" vai "Personalizācija." In Personalizācija jūs redzēsiet pretī kreisās iespēju padarīt DPI lielāka. Ja jums iet ar citu skatu, meklējiet "Izskats un personalizācija. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Gari |
|
| |||
| |||
| Not really. Pop in disks hit formātu, un slodzes lol. Protams, es nevarētu darīt, kāpēc ne mēģiniet Win7? Vista ir laba programma, kas ir daudz pārāka par XP un Win7 ir Vista ar visām bugs izņemts. Get demo un pārvērst to pa to "oficiāli" versija, ja tā ir atbrīvota nākamajā gadā. Daudz ļaudīm šeit forumos lieto to. Es būtu to izmantot, bet es tikko bijis pārāk slinks, lai pārvērstu līdz šim. Man ir lieta, lejupielādēt un aktivizēšanas atslēgu tā lol. IMHO Vista būs īss laiks pēc Win7 ir oficiāli atbrīvots, Vista ir Win7 kas Win2000 bija XP. EDIT: ja jūs nolemj doties atpakaļ uz XP, es gribētu lejupielādēt un ierakstīt disku SP1, 2 un 3, ja jums nav. Tas padara uzstādīšanu tik daudz vienkāršāk. |