![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm still w krzywej uczenia się z Vista Home Premium. Co chciałbym zrobić, to mieć Windows Kalendarz pojawi się automically kiedy rozruchu zamiast Zapraszamy Centrum. Mam dwie książki na Vista i nie może znaleźć to zrobić w każdej z nich. Również w rodzaju zbudowany w rzeczy np. spadek upadki i instrukcji jest dość słaby, dużo fainter niż XP jaki sposób mogę zmienić zbudowany w wyświetlacz domyślne. I've exhasusted co w opcji "Personalizacja" ekranu bez powodzenia. Jako przykład domyślną czcionką w "szukaj" pasek na tej stronie, która mówi, "Google Custom Search" jest niemal niewidoczne. Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc. Gari |
|
| |||
| |||
| Użyj folderu startowego dla calendar.don `t znać innych one.lol |
|
| |||
| |||
| theres polu można zaznaczyć mówiąc coś pokazać na ekranie logowania, jeśli okaże się, po prostu go untick i wont come back! jednym z wielu irytujących rzeczy Vista. |
|
| |||
| |||
| Jeśli chodzi o pozbywanie się ekran powitalny nie jestem pewien, gdzie chcesz to zrobić, ale nie sądzę, możesz mieć kalendarz otwarty na starcie. Myślę, że jedyną rzeczą, jaką można zrobić to dodać kalendarz na gadżety z prawej strony pulpitu, który jest zasadniczo taki sam. |
|
| |||
| |||
| Ok, dzięki za które otrzymał kalendarz na Szybkie uruchamianie się, że będzie musiał robić. Czy ktoś może pomóc w słabym typu w wybudowany w menu rozwijanych, itp to jest prawdziwe oko durszlak. Próbowano wszystkich rzeczywistego monitorowania kontroli, jak również Personalizer opcji, ale nie działa. Jak już mówiłem, typu w pasku wyszukiwania na tej stronie jest praktycznie niewidoczne. Się nie stało z moim starym PC na XP i jest to ten sam monitor HP L1906. (z płaskim ekranem). |
|
| |||
| |||
| To dziwne Garigoun, kopalnia nie rób tego ani jakiejkolwiek innej, że komputer haveseen. Byłem temat do powiedzenia, aby spróbować zmienić ustawienia monitora, ale widzę, że masz zrobić jak zmienić ustawienia w "Wygląd" w systemie Windows. Czy próbowali dostosowania czcionki może być? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Gari |
|
| |||
| |||
| Na stronie internetowej, można to zrobić w przeglądarce. Dla przykładu, używam Firefox, więc kliknij na "Narzędzia" następnie "Opcje", a następnie "Treść". W połowie zawartość ekranu jest pole wyboru czcionek i kolorów. Kliknij przycisk Zaawansowane, aby uzyskać więcej opcji. W IE to "Narzędzia", "Opcje internetowe", a następnie "Ogólne". Na dole "ogólnego''ekranie zobaczysz" Wygląd ", która posiada cztery przyciski, można kliknąć przycisk, jedna jest czcionek i kolorów jest inny. W systemie Windows samo istnieją różne rzeczy można zmienić. Przejdź do "Start", a następnie "Panel sterowania" to zależy od tego, które "myślą" korzystania z niego. Jeżeli jesteś w widoku klasycznego, zabawy z "czcionki" lub "Personalizacja". W Personalizacja będzie odprowadzać na lewo możliwość dokonania większych DPI. Jeśli pójdziesz z innymi pogląd, poszukaj "Wygląd i personalizacja". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Gari |
|
| |||
| |||
| Not really. Pop w formacie dysku trafienie i obciążenia lol. Oczywiście nie będę robić, dlaczego nie spróbować Win7? Vista to dobry program, znacznie lepszy od XP i Vista Win7 jest ze wszystkimi błędami wykupione. Pobierz demo i konwertuje go do "oficjalnego" wersji, gdy zostanie wydane w przyszłym roku. Wielu ludzi tutaj na forum korzysta z niej. Będę go, ale po prostu zbyt leniwy, aby konwertować do tej pory. Mam coś pobrać i aktywacji klucza to lol. IMHO Vista będzie miało krótkie życie po Win7 jest oficjalnie dopuszczone, Vista będzie Win7 co było Win2000 XP. EDIT: Jeśli nie zdecydujesz się wrócić do XP, chciałbym ściągnąć i wypalić na płytę z dodatkiem SP1, 2 i 3, jeśli nie ma ich. To sprawia, że instalacja tak dużo łatwiejsze. |
![]() |
|
| Zakładki |