menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Ako si zmeniť úvodná obrazovka vo Vista?

Reply

Thread Tools
Old 18. mája 2009, 03:00
Člen Skupina

Default Ako si zmeniť úvodná obrazovka vo Vista?

Som stále v učení krivky s Vista Home Premium. Čo by som chcel urobiť, je mať Windows Calendar objaví automically, keď som sa spustiť miesto uvítacie centrum. Mám dve knihy o Vista a nemožno zistiť, ako to dosiahnuť v oboch z nich. Tiež typ vo postavený v roku tak napríklad pokles vyprázdňuje a usmernenia je pomerne slabý, oveľa omdlévající ako XP, ako môžem zmeniť postavený v zobrazení defaults. I've exhasusted každý možnosť v 'Prispôsobiť' obrazovke bez úspechu. Ako príklad možno uviesť štandardný typ v 'hľadanie' bar na tejto webovej stránke, ktorá hovorí, 'Google Custom Search', je takmer neviditeľný.
Ďakujem vopred za akúkoľvek pomoc.
Gari
Old 18. mája 2009, 11:51
Člen Skupina

Použite spúšťacieho priečinka pre calendar.don `t vedieť ostatným one.lol
Old 18. mája 2009, 12:48
Člen Skupina

Theres krabici môžete zaškrtnúť povedal niečo ako show vitajte na prihlasovacej obrazovke, keď sa zdá, práve untick, a je zvyknutý vráť sa! jedným z mnohých priehľad otravné veci.
Old 18. mája 2009, 18:49
Člen Skupina

Pokiaľ ide zbaviť na úvodnej obrazovke si nejsem jistý, kde by ste to urobiť, ale nemyslím si, že môžete mať kalendár otvoriť pri štarte. Myslím, že jediná vec, ktorú môžete urobiť, je pridať do kalendára gadgets vpravo na ploche, ktorá je v podstate rovnaký.
Old 20. mája 2009, 01:45
Člen Skupina

Ok vďaka za to, že mám v kalendári na Rýchle spustenie hned, že budú musieť urobiť. Mohol by niekto pomoct s slabý typ v postavený v rozbaľovacích ponukách apod je to skutočné oko cedník. Vyskúšali všetky aktuálne sledovanie kontrol, ako aj Personalizer možnosti, ale žiadny efekt. Ako som povedal, typ v bare Hľadať na tejto stránke je prakticky neviditeľná. Čo sa stalo s mojím starým počítačom na XP a je to rovnaké monitora HP L1906. (ploché obrazovky).
Old 20. mája 2009, 06:40
Darcu Skupina

To je divný Garigoun, mine neučiníte, že ani akýkoľvek iný počítač, ktorý haveseen. Bol som o to povedať, že sa pokúsi upraviť monitor, ale vidím, že ste si urobil aj upraviť nastavenia "vzhľadu" vo Windows. Pokúsili ste sa upravujú font snad?
Old 20. mája 2009, 06:52
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Bubba View Post
To je divný Garigoun, mine neučiníte, že ani akýkoľvek iný počítač, ktorý haveseen. Bol som o to povedať, že sa pokúsi upraviť monitor, ale vidím, že ste si urobil aj upraviť nastavenia "vzhľadu" vo Windows. Pokúsili ste sa upravujú font snad?
To je vec, Bubba, ako si nastaviť font o postavená v roku veci? Ako by som mal zmeniť písmo na vyhľadávanie bar na tejto stránke napríklad?
Gari
Old 20. mája 2009, 07:21
Darcu Skupina

Pre webové stránky, môžete to urobiť vo svojom prehliadači. Napríklad som používať prehliadač Firefox, tak jsem kliknite na "Nástroje" potom "Možnosti" a potom "obsah". V polovici obsahu obrazovky je rámček pre písma a farieb. Kliknite pre viac pokročilé možnosti.

V IE je to "Nástroje", "Možnosti internetu" a potom "Všeobecné". V spodnej časti "obecné''obrazovce uvidíte" Vzhľad ", ktorá má štyri tlačidlá môžete kliknúť, je písmo a iný je farieb.

Pre Windows samotnej, existuje niekoľko vecí, ktoré môžete meniť. Choďte na "Štart" a potom "Ovládacie panely", ktorá je závislá na "názor" Pouľívate odtamtud. Ak ste v klasickom zobrazení, hrať sa s "písma" alebo "Personalizácia". V Personalizácia uvidíte dole na ľavej možnosť urobiť DPI väčší. Ak pôjdete s iným cieľom, pozrite sa na "Vzhľad a Personalizácia."
Old 20. mája 2009, 09:15
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Bubba View Post
Pre webové stránky, môžete to urobiť vo svojom prehliadači. Napríklad som používať prehliadač Firefox, tak jsem kliknite na "Nástroje" potom "Možnosti" a potom "obsah". V polovici obsahu obrazovky je rámček pre písma a farieb. Kliknite pre viac pokročilé možnosti.

. "
Ok Bubba, urobil to. Máte teraz jasnejšie písmo a # 'je lepšie, ale stále si rozbaľovacieho vďaka takmer sivé. Každopádně jsem tak odškrtl z tejto Vista som premýšľal o návrat k XP. I napriek tomu majú XP2002 diskov, ktoré sa stalo s moju posledný kus. Bude to veľká práca, alebo nie si o tom myslíte?
Gari
Old 20. mája 2009, 09:36
Darcu Skupina

Nie tak celkom. Pop v zasiahnutých disk formátu a zaťaženie lol. Samozrejme by som to urobiť nemohol, prečo ne skúsiť Win7? Vista je dobrý program, čo je oveľa lepšie ako XP a Vista Win7 je všetky chyby vyberieme. Získajte demo a premeniť ho na "oficiálne" verzia, keď sa uvoľní v budúcom roku. Mnoho ľudí tu na fóre sú používanie. Mal by som ju, ale som príliš lenivý premeniť tak ďaleko. Mám to stiahnuté a aktivačné kľúče pre to lol.

IMHO Vista bude mať krátky život po Win7 je oficiálne uvoľnené, Vista bude Win7 čo Win2000 bolo XP.

EDIT: Ak sa rozhodnú vrátiť k XP by som sa stiahnuť a napáliť na disk SP1, 2 a 3 ak nemáte nich. Umožňuje inštaláciu tak oveľa jednoduchšie.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Excel nie je otvorenie dokumentu je otvorená len šedé obrazovky Gnucastle Office & Aplikácie 0 28. mája 2009 00:52
Problém Otvorenie programu Windows Fotogaléria obrázkov v plnej veľkosti "Vista tolet Operačné systémy Windows 0 12. máj 2009 10:24
Cant meniť moje zvukové schéma vo Vista (Print Screen) pete21 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 2 3. februára 2009 04:26
Zmeniť Macintosh OS Vista & Aktivácia GREGLOVE Operačné systémy Windows 1 17. novembra 2008 15:11
Zmeňte XP Zavádzacia obrazovka pravítko Všeobecné Software Chat 2 11. September 2006 12:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.