![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Још увек сам у криву учења са Виста Хоме Премиум. Оно што бих желео да урадите је да имате Уиндоус Календар аутомицаллы се појавити када сам покрене уместо Добродошли центра. Имам две књиге на Виста и не може сазнати да се то уради на један од њих. Такође типа изграђен је у ствари пример пада падове и упутства прилично тихи, много фаинтер од КСП-Како да променим подигнута екрану подразумеване. Ја сам ексхасустед сваке опције у 'екрана Прилагођавање' без успеха. Као пример, подразумевани тип у 'претрага' бар на овој уеб страници која каже, "Гоогле прилагођено претраживање" је скоро невидљив. Хвала унапред за било какву помоћ. Гари |
|
| |||
| |||
| Користите за покретање фасциклу цалендар.дон знам други оне.лол |
|
| |||
| |||
| Тхереса поље можете да обележите говорећи нешто као покаже добродошлицу на екрану за пријављивање када се појави, само га деселектуј, а навика се врати! један од многих досадних виђењу ствари. |
|
| |||
| |||
| Што се тиче отарасили на екран добродошлице нисам сигуран где би то, али не мислим да можете да отворите календар приликом покретања програма. Мислим да једино што можете да урадите је да додате календару гаџета на десктопу право које је у суштини исти. |
|
| |||
| |||
| Ок хвала за то, добио сада календара на траци "Брзо покретање", која ће морати да уради. Може ли неко помоћи у тихи тип изграђен у падајућим листама, итд то је прави око цедиљка. Испробали све прати стварне контроле, као и Персонализер опције, али да нема ефекта. Као што сам рекао, откуцајте у Сеарцх бар на овој страници је практично невидљив. Се није десило са мојим старим ПЦ на КСП и то је исто монитора ХП-Л1906. (равни екран). |
|
| |||
| |||
| То је непарна Гаригоун, моје то не чинимо нити било који други рачунар који сам хавесеен. Ја о томе је да вам кажем да покушате да подесите ваш монитор, али видим да сте урадили, као и подесите поставке у "наступ" у оперативном систему Уиндоус. Да ли си можда покушао подешавање фонта? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Гари |
|
| |||
| |||
| За уеб страницу, можете то урадити у свом прегледачу. На пример, да користе Фирефокс, тако да кликнете на "Тоолс", затим "Опције" и онда "садржај." У средини екрана је садржај кутија за фонтове и боје. Кликните за више напредних опција. У ИЕ је на "Тоолс", "Интернет опције" и онда "генерал". На дну "опште''екрана видећете" Изглед ", која има четири дугмета можете да кликнете на, један је фонтови и други се боје. За Уиндоус се, постоје разне ствари које можете да промените. Идите на "Старт а затим" Контролна табла ", зависи од тога који" видите "користите одатле. Ако сте у класичном приказу, играти са "фонтова" или "Персонализација". У Персонализација видећете да искључите лево опцију да се већи ДПИ. Ако идете са друге поглед, изгледа за "Изглед и персонализације." |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Гари |
|
| |||
| |||
| Не стварно. Поп у диск ударио формат и оптерећења ЛОЛ. Наравно да не би то урадили, зашто не пробати Уин7? Виста је добар програм, далеко супериорна у односу на КСП и Виста Уин7 је све грешке вади. Гет демо и претворити га преко да "званична" верзија, када је издата следеће године. Многи људи овде на форуму су га користили. Која би требало да га користе, али управо сам био сувише лењ да конвертујете тако далеко. Ја сам ствар преузети и кључ за њега ЛОЛ. ИМХО Виста ће имати кратком животу након Уин7 је званично објављена, Виста Уин7 бити оно што је Уин2000 до КСП. Едит: Ако се одлучите да се врати на КСП, хтео бих скинути на диск и спали СП1, 2 и 3 ако немате их. То чини тако много лакше инсталације. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ексцел није отварање документа је отворен само сив екран | Гнуцастле | Оффице & Апплицатионс | 0 | 28 мај 2009 00:52 |
| Проблем Отварање Уиндоус Пхото Галлеры Пицтуре ин Фулл Сизе "Виста | толет | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 12 мај 2009 10:24 |
| Цант променити мој видик звук шема у (принт сцреен) | пете21 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 3 фебруар 2009 04:26 |
| Промени МАЦ ОС & Видик Активација | ГРЕГЛОВЕ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 17 новембар 2008 15:11 |
| Промени КСП Боот Сцреен | лењир | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 11тх Сеп 2006 12:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |