![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Vista Home Premium ile öğrenme eğrisi Ben hala. Ben Windows Takvim olması için ne istiyorsunuz automically kadar yerine Merkezi Hoşgeldiniz zaman ben açılış görünür. Ben ve Vista iki kitabı vardır biri Bunun çıkışı bulamıyorum. XP daha da açılan çıkışlar ve yönergeler gibi şeyler inşa in türü oldukça bitkin olduğu, çok fainter nasıl değişiklik yapmak ekran öndeğerleri bulunur. Ben başarı olmadan 'kişiselleştirme' ekranında her seçeneği exhasusted ettik. Hangi diyor bu web sayfasında bir örnek, 'arama' olarak varsayılan tipi çubuğu olarak, 'Google Özel Arama' neredeyse görünmez ise. Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkür ederiz. Gari |
|
| |||
| |||
| Bu calendar.don `diğer one.lol bile için Başlangıç Klasörü kullanın |
|
| |||
| |||
| oturumunuzu zaman göründüğü, sadece untick göstermek gibi bir karşılama ekranı söyleyerek kene bir kutu Theres ve geri dönmeyi alışkanlık! bir çok can sıkıcı Vista şey. |
|
| |||
| |||
| Şimdiye kadar elde Nerede o, ama takvim Başlangıçta açık olabilir sanmıyorum yapardın emin değilim Karşılama ekranı kurtulun. Ben Yapabileceğiniz tek şey esas aynı masaüstünden sağdaki Gadget'lar için takvim eklemek olduğunu düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Bunun için teşekkür Tamam, şimdi, bu yapacağınızdan Hızlı Başlat üzerinde takvim var. Herkesin içinde bir parça tipi ile yardımcı olabilir vs Açılır menülerde belirli bir gerçek göz süzgeç's yaptı. Tüm gerçek monitör gibi Personalizer seçeneklerini denetleyen ama hiçbir etkisi çalıştı. Gibi, bu sayfadaki Arama çubuğunda türü neredeyse görünmez olduğunu söyledi. XP eski PC ile olmadı mı ve aynı monitör HP L1906's. (düz ekran). |
|
| |||
| |||
| Bu Garigoun garip olduğunu, benim de o haveseen başka bir bilgisayarda do yoktur. Ben monitörünüzü ayarlamak amacıyla size oldu, ama yanı sıra Windows "görünümü" in ayarlarını yaptın bakın. Size belki font ayarlayarak denediniz mi? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Gari |
|
| |||
| |||
| Bir web sayfası için, tarayıcınızda yaparım. Örneğin, ben "araçlar" daha sonra "Seçenekler" on tıklatmayla ve sonra "İçerik Firefox kullanın." Içeriği ekranın ortasında yazı tipleri ve renkleri için kutu. Daha fazla seçenek için gelişmiş. IE it "Araçlar's", "İnternet Seçenekleri" ve "Genel". "Genel''Ekranın altında" Görünüm "ve şu tıklayabilirsiniz dört tuş vardır göreceksiniz, bir yazı tiplerini ve başka bir renk olduğunu. Windows kendisi için, değiştirebileceğiniz şey çeşitli bulunmaktadır. Başlat "için" sonra "Denetim Masası" görüntülemek olan "on" buradan kullanıyorsanız bağlıdır gidin. Eğer Klasik görünümünde "Kişiselleştirme fontlar" "ya da, oyun vardır." Kişiselleştirme Burada bir seçenek DPI büyütebilir sola kapalı göreceksiniz. Eğer diğer görüntülemek için, bak "Görünüm ve Kişiselleştirme git." |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Gari |
|
| |||
| |||
| Pek değil. Disk POP ve yük lol biçimi çarptı. Tabii ki, neden Win7 çalışmayın yapalım ki? Vista iyi bir program çok XP üstün ve Win7 Vista'nın tüm hata çıkarıldı sahip olmasıdır. Demo alın ve "resmi" versiyonu ne zaman gelecek yıl yayımlanan için bitti dönüştürmek. Forum Birçok millet buraya kullanıyorsunuz. Bunu kullanarak olmalıdır, ama sadece edilmiş çok tembel sonra bugüne kadar dönüştürülecek. Bunun için lol şey indirilmiş ve bir etkinleştirme anahtarı var. IMHO Vista, Vista Win7 ne Win2000 olacak Win7 resmen yayımladı sonra kısa bir hayatı olacak XP oldu. EDIT: Eğer geri XP gideceğine karar var, ben indirmek ve disk SP1 2 yanık ve 3 eğer onları yok. Bu kurulum çok kolaylaştırır. |
![]() |
|
| Bookmarks |