менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Як можна змінити відкриття екрану в Vista?

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Default Як можна змінити відкриття екрану в Vista?

Я все ще відповідно до кривої навчання з Vista Home Premium. Те, що я хотів би зробити, це є Календар Windows automically з'являтися при завантаженні до замість привітання центру. У мене дві книги на Vista і не можуть з'ясувати, зробити це в будь-який з них. Крім того, тип у вбудованому Stuff наприклад, що розкриваються меню та інструкції досить слабкий, набагато слабшим, ніж XP Як я можу змінити побудований на дисплеї за замовчуванням. Я exhasusted кожну опцію у вікні "Персоналізація" без успіху. Як приклад тип за умовчанням в 'Пошук' бар на цю веб-сторінку, яка говорить: "Google Custom Search 'майже непомітна.
Спасибо заранее за будь-яку допомогу.
Гарі
Old 18 травня 2009, 11:51
Член групи

Використовуйте папки "Автозавантаження" для calendar.don `T знаю іншого one.lol
Old 18 травня 2009, 12:48
Член групи

Theres вікні ви можете сказати щось відзначте, як показує екран привітання на вході, коли воно з'являється, тільки Зніміть це, і це звичай повертатися! одна з багатьох речей дратує перспектива.
Old 18 травня 2009, 18:49
Член групи

Що стосується позбавлення від екрану привітання я не впевнений, де ви могли б зробити це, але я не думаю, що ви можете мати розклад відкритих при запуску. Я думаю, єдина річ, яку ви можете зробити, це додати в календар, щоб гаджети на право робочий стіл, який по суті однаковими.
Old
Член групи

Ок спасибі за що отримав календар на панелі швидкого запуску зараз, що буде робити. Чи можна за допомогою слабкого типу побудовано в меню, що випадає і т.д., що це реальний ситечко оком. Випробували всі фактичний контроль контролю, а також Personalizer варіанти, але це не дало ефекту. Як я вже сказав, тип в панелі пошуку на цій сторінці, практично невидимі. Чи не сталося з моїм старим ПК на XP, і це ж монітор HP L1906. (плоский екран).
Old
Донор групи

Тобто непарна Garigoun, шахти не робити, що робити, ні будь-який інший комп'ютер, що я haveseen. Я вам скажу, щоб спробувати налаштувати ваш монітор, але я бачу, як ви зробили це, а також налаштувати параметри в "зовнішність" в Windows. Ви пробували коригування шрифт, можливо?
Old
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
Тобто непарна Garigoun, шахти не робити, що робити, ні будь-який інший комп'ютер, що я haveseen. Я вам скажу, щоб спробувати налаштувати ваш монітор, але я бачу, як ви зробили це, а також налаштувати параметри в "зовнішність" в Windows. Ви пробували коригування шрифт, можливо?
Ось у чому суть Bubba, як вам налаштувати шрифт на вбудованому в непотребі? Я Як можу змінити шрифт на панелі пошуку на цій сторінці, наприклад?
Гарі
Old
Донор групи

Для веб-сторінки, ви робите це у вашому браузері. Наприклад, я використовую Firefox таким я натискаю на "Інструменти", потім "Параметри", потім "Вміст". На середині екран зміст вікно для шрифтів і квітів. Натисніть кнопку Додатково для вибору параметрів.

В IE це "Інструменти", "Властивості оглядача", потім "Загальні". У нижній частині "общего''екране Ви побачите" Явище ", що має чотири кнопки можна натиснути, одне шрифтів і інший колір.

Для Windows сам, існує цілий ряд речей, які можна змінити. У меню "Пуск", потім "Панель управління" Це залежить від "Перегляд", ви використовуєте звідти. Якщо ви перебуваєте в класичному вигляді, грати з "Шрифти" або "Персоналізація". У Персоналізація ви побачите відкинуло вліво можливість зробити більший DPI. Якщо ви підете з іншої точки зору, подивіться на "зовнішній вигляд і персоналізація."
Old
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
Для веб-сторінки, ви робите це у вашому браузері. Наприклад, я використовую Firefox таким я натискаю на "Інструменти", потім "Параметри", потім "Вміст". На середині екран зміст вікно для шрифтів і квітів. Натисніть кнопку Додатково для вибору параметрів.

".
Ok Bubba, зробили це. Отримав чіткий шрифт тепер і він # 'и краще, але все ще отримуєте випадає речі майже з сіркою. У всякому разі я так відраховувати з цієї Vista Я маю на увазі повернення до XP. Я ще XP2002 диски, які прийшли з моїм останнім шт. Чи буде це велика робота чи ні ви думаєте?
Гарі
Old
Донор групи

Не зовсім так. СОЗ в хіт диска формату, і навантаження LOL. Я, звичайно, не зробить цього, то чому б не спробувати Win7? Перспектива хороша програма, значно переважаючим XP і Vista Win7 це з усіма помилками вивезли. Отримати демо-версію і перетворити його на "офіційну" версію, коли він вийде в наступному році. Багато людей тут, на форумах його використання. Будемо використовувати його, але я тільки що був дуже ледачий, щоб перетворити до цих пір. Я завантажив речі і ключ активації для нього LOL.

IMHO Vista буде мати коротке життя Win7 після офіційного випуску, Vista буде Win7 що Win2000 була XP.

EDIT: якщо ви вирішите повернутися до XP, я хотів би скачати і записати на диск SP1, 2 і 3, якщо ви їх не мають. Це робить установку набагато легше.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Excel не є відкриттям документ, він відкритий лише сірий екран Gnucastle Office Suites & Застосування 0 28 травня 2009 00:52
Проблема з відкриттям фотоальбом Windows Зображення в повний розмір "Vista tolet Операційні системи Windows 0 12 травня 2009 10:24
Нахиляє змінити звукову схему в перспективі (Print Screen) pete21 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 2 3 лютого 2009 04:26
Зміни Macintosh OS & Перспектива Активувати GREGLOVE Операційні системи Windows 1 17 листопада 2008 15:11
Зміни XP Boot Screen правитель General Software чат 2 11 вересня 2006 12:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.