![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я все ще відповідно до кривої навчання з Vista Home Premium. Те, що я хотів би зробити, це є Календар Windows automically з'являтися при завантаженні до замість привітання центру. У мене дві книги на Vista і не можуть з'ясувати, зробити це в будь-який з них. Крім того, тип у вбудованому Stuff наприклад, що розкриваються меню та інструкції досить слабкий, набагато слабшим, ніж XP Як я можу змінити побудований на дисплеї за замовчуванням. Я exhasusted кожну опцію у вікні "Персоналізація" без успіху. Як приклад тип за умовчанням в 'Пошук' бар на цю веб-сторінку, яка говорить: "Google Custom Search 'майже непомітна. Спасибо заранее за будь-яку допомогу. Гарі |
|
| |||
| |||
| Використовуйте папки "Автозавантаження" для calendar.don `T знаю іншого one.lol |
|
| |||
| |||
| Theres вікні ви можете сказати щось відзначте, як показує екран привітання на вході, коли воно з'являється, тільки Зніміть це, і це звичай повертатися! одна з багатьох речей дратує перспектива. |
|
| |||
| |||
| Що стосується позбавлення від екрану привітання я не впевнений, де ви могли б зробити це, але я не думаю, що ви можете мати розклад відкритих при запуску. Я думаю, єдина річ, яку ви можете зробити, це додати в календар, щоб гаджети на право робочий стіл, який по суті однаковими. |
|
| |||
| |||
| Ок спасибі за що отримав календар на панелі швидкого запуску зараз, що буде робити. Чи можна за допомогою слабкого типу побудовано в меню, що випадає і т.д., що це реальний ситечко оком. Випробували всі фактичний контроль контролю, а також Personalizer варіанти, але це не дало ефекту. Як я вже сказав, тип в панелі пошуку на цій сторінці, практично невидимі. Чи не сталося з моїм старим ПК на XP, і це ж монітор HP L1906. (плоский екран). |
|
| |||
| |||
| Тобто непарна Garigoun, шахти не робити, що робити, ні будь-який інший комп'ютер, що я haveseen. Я вам скажу, щоб спробувати налаштувати ваш монітор, але я бачу, як ви зробили це, а також налаштувати параметри в "зовнішність" в Windows. Ви пробували коригування шрифт, можливо? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Гарі |
|
| |||
| |||
| Для веб-сторінки, ви робите це у вашому браузері. Наприклад, я використовую Firefox таким я натискаю на "Інструменти", потім "Параметри", потім "Вміст". На середині екран зміст вікно для шрифтів і квітів. Натисніть кнопку Додатково для вибору параметрів. В IE це "Інструменти", "Властивості оглядача", потім "Загальні". У нижній частині "общего''екране Ви побачите" Явище ", що має чотири кнопки можна натиснути, одне шрифтів і інший колір. Для Windows сам, існує цілий ряд речей, які можна змінити. У меню "Пуск", потім "Панель управління" Це залежить від "Перегляд", ви використовуєте звідти. Якщо ви перебуваєте в класичному вигляді, грати з "Шрифти" або "Персоналізація". У Персоналізація ви побачите відкинуло вліво можливість зробити більший DPI. Якщо ви підете з іншої точки зору, подивіться на "зовнішній вигляд і персоналізація." |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Гарі |
|
| |||
| |||
| Не зовсім так. СОЗ в хіт диска формату, і навантаження LOL. Я, звичайно, не зробить цього, то чому б не спробувати Win7? Перспектива хороша програма, значно переважаючим XP і Vista Win7 це з усіма помилками вивезли. Отримати демо-версію і перетворити його на "офіційну" версію, коли він вийде в наступному році. Багато людей тут, на форумах його використання. Будемо використовувати його, але я тільки що був дуже ледачий, щоб перетворити до цих пір. Я завантажив речі і ключ активації для нього LOL. IMHO Vista буде мати коротке життя Win7 після офіційного випуску, Vista буде Win7 що Win2000 була XP. EDIT: якщо ви вирішите повернутися до XP, я хотів би скачати і записати на диск SP1, 2 і 3, якщо ви їх не мають. Це робить установку набагато легше. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Excel не є відкриттям документ, він відкритий лише сірий екран | Gnucastle | Office Suites & Застосування | 0 | 28 травня 2009 00:52 |
| Проблема з відкриттям фотоальбом Windows Зображення в повний розмір "Vista | tolet | Операційні системи Windows | 0 | 12 травня 2009 10:24 |
| Нахиляє змінити звукову схему в перспективі (Print Screen) | pete21 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 3 лютого 2009 04:26 |
| Зміни Macintosh OS & Перспектива Активувати | GREGLOVE | Операційні системи Windows | 1 | 17 листопада 2008 15:11 |
| Зміни XP Boot Screen | правитель | General Software чат | 2 | 11 вересня 2006 12:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |