![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já se snažím formátu primárního disku, nejprve ho měl pro Windows 2000 a poté i běžel instalační disk pro Windows XP Pro a instalovány a potom, že nyní, kdy i spuštění dojde až s 3 možnosti boot s: Windows 2000 Pro boot s: Windows XP Pro boot s: winodws XP Pro nastavení Já bych jenom chtěl vědět, jak na formát primární (pouze) pevný disk v počítači, to by mi pomohl a výrazně ušetřit spoustu času, může kdokoli, pomozte mi, ASAP odpověď děkuji john |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty boot z CD Windows a v určitém okamžiku budete dotázáni, zda si přejete formátu.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pokyny k formátu nového pevného disku | eddyjack | Drives & Removable Media | 5 | 12.října 2009 07:11 |
| Formát Externí pevný disk | shig | Drives & Removable Media | 3 | 5.října 2009 07:08 |
| A způsob, jak vytvořit oblast, aniž by to můj pevný disk formátu Windows 7 | Razer | Drives & Removable Media | 14 | 18. května 2009 12:12 |
| My Book ES 500gb usb disk schopen formát | metzy75 | Drives & Removable Media | 4 | 21. června 2008 13:15 |
| Instalace a formát nový pevný disk - chtěl pomoci | pcrazor | Drives & Removable Media | 4 | 6 října 2007 04:25 |
| Thread Nástroje | |
| |