![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, én is próbálok formátumban elsődleges merevlemez, először azt a Windows 2000 Pro és akkor Futottam a telepítő lemezt a Windows XP Pro, és beépíteni, hogy majd most, amikor induló jön ki 3 opciók boot az: Windows 2000 Pro boot az: Windows XP Pro boot az: winodws XP Pro setup Csak azt tudom, hogy hogyan lehet az elsődleges formában (csak) merevlemezt a számítógéphez, segítsen nekem ez nagyon, és mentse el a legtöbb időt, tud akárki segítsen nekem, reply ASAP köszönet john |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön indítani a Windows CD-t, és egy bizonyos ponton meg kell adni, ha szeretne formátumban.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Arról, hogy hogyan formátum egy új merevlemezt | eddyjack | Drives & Removable Media | 5 | Október 12, 2009 07:11 |
| Formázása Külső merevlemez | shig | Drives & Removable Media | 3 | Október 5, 2009 07:08 |
| Oly módon, hogy hozzon létre egy partíciót, anélkül, hogy én formátumban merevlemezén a Windows 7 | Razer | Drives & Removable Media | 14 | 18. május 2009 12:12 |
| Könyvem ES 500GB USB-merevlemezt tud formátumban | metzy75 | Drives & Removable Media | 4 | 21. június 2008 13:15 |
| Telepítse és formátumú új merevlemezt - segíteni akartam | pcrazor | Drives & Removable Media | 4 | 6. október 2007 04:25 |
| Téma eszközök | |
| |