![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já se snažím formáte primárneho disku, najprv ho mal pre Windows 2000 a potom aj běžel inštalačný disk pre Windows XP Pro a inštalujú a potom, že teraz, keď aj spustení dôjde až s 3 možnosti boot s: Windows 2000 Pro boot s: Windows XP Pro boot s: winodws XP Pro nastavenia Já bych jenom chcel vedieť, ako na formát primárnej (iba) pevný disk v počítači, to by mi pomohol a výrazne ušetriť veľa času, môže ktokoľvek, pomôžte mi, ASAP odpoveď ďakujem john |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty boot z CD Windows a v určitom okamihu sa vás opýta, či si prajete formáte.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pokyny na formáte nového pevného disku | eddyjack | Drives & Removable Media | 5 | 12. októbra 2009 07:11 |
| Formát Externý pevný disk | Shiga | Drives & Removable Media | 3 | 5.října 2009 07:08 |
| A spôsob, ako vytvoriť oblasť bez toho, aby to môj pevný disk formátu Windows 7 | Razer | Drives & Removable Media | 14 | 18. mája 2009 12:12 |
| My Book ES 500GB USB disk schopný formát | metzy75 | Drives & Removable Media | 4 | 21. júna 2008 13:15 |
| Inštalácia a formát nový pevný disk - chcel pomôcť | pcrazor | Drives & Removable Media | 4 | 6 októbra 2007 04:25 |
| Thread Tools | |
| |