menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Jak kvalitní je Windows 7? To bude mít žádné problémy s kompatibilitou z Vista nebo XP?

Reply

Thread Nástroje
Old 20. duben 2009, 10:20
Člen Skupina

Default Jak kvalitní je Windows 7? To bude mít žádné problémy s kompatibilitou z Vista nebo XP?

Bude software / aplikace je kompatibilní s Windows 7?

Vzpomínám si, kdy při přechodu z XP na VISTA i nějaké software kompatibilní otázky ...

A také, jak dobře je Windows 7 ve srovnání s Vista nebo XP?
Old 20. duben 2009, 11:01
Dárce Skupina

Default Jak kvalitní je Windows 7? To bude mít žádné problémy s kompatibilitou z Vista nebo XP?

Tam by mohly být problémy s kompatibilitou s některými programy, zejména pokud je to staré ....... ale většina těchto věcí jsem mrsknutý na to funguje v pohodě, v fac't jediná věc, která nebyla dosud pracoval pro mě je SuperAntiSpyware, ale jsem jist, že to bude odstraněna před Windows 7 se oficiálně uvolní.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20. duben 2009, 14:25
Dárce Skupina

Když se podíváte kolem download sekci CNET (pouze příklad) jste si všimli, že většina moderních programů se zobrazováním Windows 7 stejně jako XP, Vista, atd. v jejich podporované OS to.

Myslím, že i MS a vývojáři se poučili z XP-> Vista a přechod se snaží provádět změny dříve na tuto dobu, tak aby bylo hladší jízdu.
Old 20. duben 2009, 14:30
Člen Skupina

Díky za všechny vaše odpovědi.
Old 22. dubna 2009, 01:03
luq
Dárce Skupina

Já bych řekl pobyt daleko před zcela stabilní verze je venku, i pak bych ještě rád s XP.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows 7 a Vista problémy se sítí Razer Operační systémy Windows 4 23.listopadu 2009 08:27
Moje Windows Vista je pomalý, ale mám Pretty Good Parametry Raido Obecné Hardware Chat 18 4.listopadu 2009 08:09
Clubbox kompatibilita s Windows Vista germaine580 Obecné Software Chat 1 15. únor 2008 05:53
Mobo to PCI-E (16x) běží na 8x, kompatibilita a problémy s výkonem? sirantonycartwright Obecné Hardware Chat 9 5. srpna 2007 06:59
Vista a problémy s kompatibilitou kos Operační systémy Windows 16 19. července 2007 13:40
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.