![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Bude software / aplikace je kompatibilní s Windows 7? Vzpomínám si, kdy při přechodu z XP na VISTA i nějaké software kompatibilní otázky ... A také, jak dobře je Windows 7 ve srovnání s Vista nebo XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam by mohly být problémy s kompatibilitou s některými programy, zejména pokud je to staré ....... ale většina těchto věcí jsem mrsknutý na to funguje v pohodě, v fac't jediná věc, která nebyla dosud pracoval pro mě je SuperAntiSpyware, ale jsem jist, že to bude odstraněna před Windows 7 se oficiálně uvolní.
| |||
| |||
| Když se podíváte kolem download sekci CNET (pouze příklad) jste si všimli, že většina moderních programů se zobrazováním Windows 7 stejně jako XP, Vista, atd. v jejich podporované OS to. Myslím, že i MS a vývojáři se poučili z XP-> Vista a přechod se snaží provádět změny dříve na tuto dobu, tak aby bylo hladší jízdu.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Díky za všechny vaše odpovědi. |
|
| |||
| |||
| Já bych řekl pobyt daleko před zcela stabilní verze je venku, i pak bych ještě rád s XP.
__________________ Počítačové Realm - Hardware, Software, Internet, Tipy, recenze a další. Freeware Realm - Je to nezaplacení! (Freeware Index) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows 7 a Vista problémy se sítí | Razer | Operační systémy Windows | 4 | 23.listopadu 2009 08:27 |
| Moje Windows Vista je pomalý, ale mám Pretty Good Parametry | Raido | Obecné Hardware Chat | 18 | 4.listopadu 2009 08:09 |
| Clubbox kompatibilita s Windows Vista | germaine580 | Obecné Software Chat | 1 | 15. únor 2008 05:53 |
| Mobo to PCI-E (16x) běží na 8x, kompatibilita a problémy s výkonem? | sirantonycartwright | Obecné Hardware Chat | 9 | 5. srpna 2007 06:59 |
| Vista a problémy s kompatibilitou | kos | Operační systémy Windows | 16 | 19. července 2007 13:40 |
| Thread Nástroje | |
| |