μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πώς Καλό είναι τα Windows 7; Θα διαθέτει οποιαδήποτε θεμάτων από Vista ή Xp?

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Απρ 2009, 10:20
Μέλος Ομάδα

Default Πώς Καλό είναι τα Windows 7; Θα διαθέτει οποιαδήποτε θεμάτων από Vista ή Xp?

Θα λογισμικό / εφαρμογή να είναι συμβατό με τα Windows 7;

Θυμάμαι όταν μεταναστεύουν από XP σε VISTA είχα κάποιο λογισμικό συμβατό θέματα ...

Και, επίσης, το πόσο καλή είναι σε σύγκριση με τα Windows 7 Vista ή XP;
Old 20 Απρ 2009, 11:01
Ομάδα Δωρητών

Default Πώς Καλό είναι τα Windows 7; Θα διαθέτει οποιαδήποτε θεμάτων από Vista ή Xp?

Θα μπορούσαν να υπάρχουν ζητήματα συμβατότητας με κάποιο λογισμικό, ειδικά αν είναι παλαιού ....... αλλά τα περισσότερα από τα πράγματα που έχω στο chucked λειτουργεί καλά, σε fac't το μόνο πράγμα που δεν έχει λειτουργήσει μέχρι σήμερα για μένα είναι SuperAntiSpyware, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτό θα διορθωθεί πριν το Windows 7 έχει κυκλοφορήσει επίσημα.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20 Απρ 2009, 14:25
Ομάδα Δωρητών

Αν κοιτάξετε γύρω από το download section του CNet (μόνο ένα παράδειγμα), θα παρατηρήσετε ότι τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα που εμφανίζουν τα Windows 7 καθώς και στα XP, Vista κλπ τους υποστηρίζεται OS της.

Πιστεύω ότι τα δύο κράτη μέλη και οι προγραμματιστές έχουν μάθει από την XP-> Vista μετάβασης και προσπαθούν να εφαρμόσουν μια αλλαγή νωρίτερα αυτό το χρόνο, ώστε να καταστεί μια ομαλότερη βόλτα.
Old 20 Απρ 2009, 14:30
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ όλους για την απάντησή σας.
Old 22 Απρ 2009, 01:03
luq
Ομάδα Δωρητών

Είχα πει πριν από μακριά μια εντελώς σταθερή θέση είναι ότι, ακόμη και τότε θα ήθελα ακόμη να είναι ευχαριστημένοι με XP.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows 7 και Vista Δίκτυο Θέματα Razer Λειτουργικά συστήματα Windows 4 23 Νοεμβρίου 2009 08:27
Μου τα Windows Vista είναι αργά, αλλά έχω Pretty Good Παράμετροι Raido Γενική Συζήτηση Hardware 18 4 Νοεμβρίου 2009 08:09
Συμβιβάσιμο των Clubbox με τα Windows Vista germaine580 Γενικά Λογισμικό Chat 1 15 Φεβ 2008 05:53
Mobo της PCI-E (16x) που λειτουργεί στα 8x, συμβατότητα και ζητήματα επιδόσεων; sirantonycartwright Γενική Συζήτηση Hardware 9 5 Αυγ 2007 06:59
Vista και τα προβλήματα συμβατότητας κότσυφας Λειτουργικά συστήματα Windows 16 19 Ιουλ 2007 13:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.