![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θα λογισμικό / εφαρμογή να είναι συμβατό με τα Windows 7; Θυμάμαι όταν μεταναστεύουν από XP σε VISTA είχα κάποιο λογισμικό συμβατό θέματα ... Και, επίσης, το πόσο καλή είναι σε σύγκριση με τα Windows 7 Vista ή XP; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσαν να υπάρχουν ζητήματα συμβατότητας με κάποιο λογισμικό, ειδικά αν είναι παλαιού ....... αλλά τα περισσότερα από τα πράγματα που έχω στο chucked λειτουργεί καλά, σε fac't το μόνο πράγμα που δεν έχει λειτουργήσει μέχρι σήμερα για μένα είναι SuperAntiSpyware, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτό θα διορθωθεί πριν το Windows 7 έχει κυκλοφορήσει επίσημα.
| |||
| |||
| Αν κοιτάξετε γύρω από το download section του CNet (μόνο ένα παράδειγμα), θα παρατηρήσετε ότι τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα που εμφανίζουν τα Windows 7 καθώς και στα XP, Vista κλπ τους υποστηρίζεται OS της. Πιστεύω ότι τα δύο κράτη μέλη και οι προγραμματιστές έχουν μάθει από την XP-> Vista μετάβασης και προσπαθούν να εφαρμόσουν μια αλλαγή νωρίτερα αυτό το χρόνο, ώστε να καταστεί μια ομαλότερη βόλτα.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ όλους για την απάντησή σας. |
|
| |||
| |||
| Είχα πει πριν από μακριά μια εντελώς σταθερή θέση είναι ότι, ακόμη και τότε θα ήθελα ακόμη να είναι ευχαριστημένοι με XP.
__________________ Computer REALM - Hardware, Software, Internet, Συμβουλές, και Κριτικές Περισσότερα. Δωρεάν REALM - Είναι ανεκτίμητο! (Δωρεάν Δείκτης) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows 7 και Vista Δίκτυο Θέματα | Razer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 23 Νοεμβρίου 2009 08:27 |
| Μου τα Windows Vista είναι αργά, αλλά έχω Pretty Good Παράμετροι | Raido | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 4 Νοεμβρίου 2009 08:09 |
| Συμβιβάσιμο των Clubbox με τα Windows Vista | germaine580 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 15 Φεβ 2008 05:53 |
| Mobo της PCI-E (16x) που λειτουργεί στα 8x, συμβατότητα και ζητήματα επιδόσεων; | sirantonycartwright | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 5 Αυγ 2007 06:59 |
| Vista και τα προβλήματα συμβατότητας | κότσυφας | Λειτουργικά συστήματα Windows | 16 | 19 Ιουλ 2007 13:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |