![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hoće softver / aplikaciju biti kompatibilna s Windows 7? Sjećam se kad Migrating from XP to Vidik JA je neki softver kompatibilan pitanja ... I koliko je dobar u usporedbi sa 7 Windows Vista ili XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu bi se moglo kompatibilnost ispostavljati sa nekim softverom, pogotovo ako je stara ....... no najveći dio stvari sam chucked na Internet utvrde prekid u fac't jedina stvar koja nije radila do sada za mene je SuperAntiSpyware, ali siguran sam da će to biti prije otkloniti Windows 7 je službeno objavljena.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste obličje okolo download sekciji CNet (samo primjer) Primijetit ćete da većina modernih programa Windows 7 prikazujete kao i XP, Vista i sl. u svom podržani OS-a. Mislim da oba MS i razvijatelji su naučili iz XP-> Vista tranziciji i pokušavate provesti promjenu ranije o tom vremenu, tako da bi to glatko vožnje.
|
| |||
| |||
| Hvala za sve vaše odgovor. |
|
| |||
| |||
| Htio reći boravak daleko prije nego što potpuno stabilno izdanje je vanjska strana, čak i onda bih još uvijek biti sretan sa XP.
__________________ Computer Realm - Hardware, Software, Internet, savjete, recenzije i Više. Freeware Realm - To je neprocjenjiv! (Freeware Index) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7 i Vista Network pitanja | Razer | Windows Operating Systems | 4 | 23 studeni 2009 08:27 |
| Moj Windows Vista je spora, ali imaju prilično dobre Parameters | Raido | General Hardware Chat | 18 | 4. studeni 2009 08:09 |
| Uskladivost Clubbox sa sustavom Windows Vista | germaine580 | Općenito Software Chat | 1 | 15. veljača 2008 05:53 |
| Mobo's PCI-E (16x) prikazuju na 8x, kompatibilnosti i performanse pitanja? | sirantonycartwright | General Hardware Chat | 9 | 5. kolovoz 2007 06:59 |
| Vista i kompatibilnost problemi | kos | Windows Operating Systems | 16 | 19. srpnja 2007 13:40 |
| Thread Tools | |
| |