kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Mennyire jó a Windows 7? Meg fogja-e kompatibilitási problémák a Vista vagy XP?

Reply

Téma eszközök
Old Április 20 2009, 10:20
Csoport tagja

Default Mennyire jó a Windows 7? Meg fogja-e kompatibilitási problémák a Vista vagy XP?

Will szoftver / alkalmazás kompatibilis a Windows 7?

Emlékszem, amikor a vonuló XP VISTA i volt kompatibilis szoftver kérdés ...

És milyen jó, az a Windows 7 a Vista vagy XP?
Old Április 20 2009, 11:01
Donor Group

Default Mennyire jó a Windows 7? Meg fogja-e kompatibilitási problémák a Vista vagy XP?

Ott lehet kompatibilitási problémák egyes szoftverek, különösen, ha ez a régi ....... de a dolog már a chucked működik jól, a fac't az egyetlen dolog, ami nem működött eddig nekem van SuperAntiSpyware, de biztos vagyok benne, hogy ezt orvosolni kell, mielőtt a Windows 7 hivatalosan engedni.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Április 20 2009, 14:25
Donor Group

Ha körbenézek a letöltési szakasz CNET (csak egy példa), akkor észre fogja venni, hogy a legtöbb modern programok megjelenítő Windows 7 is XP, Vista, stb a támogatott operációs rendszer is.

Azt hiszem, mind a tagállamok és a fejlesztők megtanulták, az XP-> Vista átmenetet és megpróbálják végrehajtani a változást korábban ebben az időben, úgy, hogy egy simább utazást.
Old 20. április 2009, 14:30
Csoport tagja

Köszönöm az összes választ.
Old Április 22 2009, 01:03
luq
Donor Group

azt mondanám, hogy maradj távol, mielőtt teljesen stabil kiadás van meg, akkor én is boldog XP.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
7 és a Windows Vista hálózati kérdésekben Razer A Windows operációs rendszerek 4 November 23, 2009 08:27
Saját Windows Vista lassú, de én még Pretty Good paraméterek Raido Általános fémáru Chat 18 November 4, 2009 08:09
Összeegyeztethetőség Clubbox a Windows Vista germaine580 General Chat szoftver 1 15. február 2008 05:53
Mobo a PCI-E (16x) futó 8x, kompatibilitás és a teljesítmény problémák? sirantonycartwright Általános fémáru Chat 9 5. augusztus 2007 06:59
Vista és kompatibilitási problémák Blackbird A Windows operációs rendszerek 16 19. július 2007 13:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.