![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Will szoftver / alkalmazás kompatibilis a Windows 7? Emlékszem, amikor a vonuló XP VISTA i volt kompatibilis szoftver kérdés ... És milyen jó, az a Windows 7 a Vista vagy XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ott lehet kompatibilitási problémák egyes szoftverek, különösen, ha ez a régi ....... de a dolog már a chucked működik jól, a fac't az egyetlen dolog, ami nem működött eddig nekem van SuperAntiSpyware, de biztos vagyok benne, hogy ezt orvosolni kell, mielőtt a Windows 7 hivatalosan engedni.
| |||
| |||
| Ha körbenézek a letöltési szakasz CNET (csak egy példa), akkor észre fogja venni, hogy a legtöbb modern programok megjelenítő Windows 7 is XP, Vista, stb a támogatott operációs rendszer is. Azt hiszem, mind a tagállamok és a fejlesztők megtanulták, az XP-> Vista átmenetet és megpróbálják végrehajtani a változást korábban ebben az időben, úgy, hogy egy simább utazást.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Köszönöm az összes választ. |
|
| |||
| |||
| azt mondanám, hogy maradj távol, mielőtt teljesen stabil kiadás van meg, akkor én is boldog XP.
__________________ Számítógép Realm - Hardver, szoftver, internet, tippek, vélemények és így tovább. Freeware Realm - Ez Priceless! (Freeware Index) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 7 és a Windows Vista hálózati kérdésekben | Razer | A Windows operációs rendszerek | 4 | November 23, 2009 08:27 |
| Saját Windows Vista lassú, de én még Pretty Good paraméterek | Raido | Általános fémáru Chat | 18 | November 4, 2009 08:09 |
| Összeegyeztethetőség Clubbox a Windows Vista | germaine580 | General Chat szoftver | 1 | 15. február 2008 05:53 |
| Mobo a PCI-E (16x) futó 8x, kompatibilitás és a teljesítmény problémák? | sirantonycartwright | Általános fémáru Chat | 9 | 5. augusztus 2007 06:59 |
| Vista és kompatibilitási problémák | Blackbird | A Windows operációs rendszerek | 16 | 19. július 2007 13:40 |
| Téma eszközök | |
| |