![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| האם התוכנה / היישום להיות תואם ל-Windows 7? אני זוכר migrating מ XP ל Vista היו לי כמה בעיות התוכנה תואמת ... וגם כמה טוב הוא 7 בהשוואה ל-Windows Vista או XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שם יכול להיות בעיות תאימות עם תוכנות מסוימות, במיוחד אם הוא ישן ....... אבל רוב הדברים יש לי chucked בבית זה עובד בסדר גמור, ב fac't הדבר היחיד שיש לו עד כה לא עובד בשבילי הוא SuperAntiSpyware, אבל אני בטוח זה יהיה לפני rectified-Windows 7 רשמית לשוק.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מסתכל מסביב להוריד את החלק של CNet (רק דוגמה) תוכל להבחין כי רוב התוכניות המודרני הם מציגים את Windows 7 וכן XP, Vista וכו 'שלהם נתמכות של מערכת ההפעלה. אני חושב שניהם ו-MS מפתחים למדו מ-XP> Vista ואת המעבר מנסים ליישם שינוי קודם לכן על הזמן הזה, כדי להפוך אותו לרכב smoother.
|
| |||
| |||
| תודה על כל תגובה. |
|
| |||
| |||
| אני רוצה לומר לפני לבדול לחלוטין לשחרר אינה יציבה, גם אז עדיין הייתי שמח להיות עם XP.
__________________ מחשב ממלכה - חומרה, תוכנה, אינטרנט, טיפים, ביקורות ועוד. Freeware ממלכה - זה לא יסולא בפז! (Freeware Index) |