![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar programinė įranga / application būti suderinama su Windows 7? Aš atsimenu, kai migruoja iš XP į VISTA turėjau kai programinė įranga suderinama klausimų ... Taip pat, kaip gerai yra "Windows 7 lyginant su Vista ar XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gali būti, kad suderinamumo problemų su kai programinė įranga, ypač jei tai senas ....... tačiau dauguma dalykų man chucked metu ji veikia puikiai, o fac't Vienintelis dalykas, kuris nedirbo tiek, kiek man yra SuperAntiSpyware, bet aš tikiu, kad ši problema bus išspręsta iki Windows 7 "bus oficialiai išleistas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei ieškote apie download sekciją CNET (tik pavyzdys), jūs pastebėsite, kad dauguma šiuolaikinių programų rodote Windows 7 "taip pat XP, Vista ir tt jų palaikoma OS. Manau, kad tiek MS, o kūrėjai sužinojo iš XP> Vista perėjimą, ir stengiasi įgyvendinti pakeisti anksčiau į šį laiką, taip, kad ji važiuoja sklandžiau.
|
| |||
| |||
| Dėkojame už jūsų atsakymą. |
|
| |||
| |||
| Norėčiau pasakyti neateiti prieš visiškai stabili versija yra dėmesį, net tada aš dar mielai su XP.
__________________ Kompiuterių Sritis - Kompiuterinė įranga, programinė įranga, Internetas, Patarimai, Apžvalgos ir daugiau. Freeware Sritis - It's priceless! (Freeware indeksas) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows Vista" 7 ir tinklu susijusių klausimų | Razer | Windows "operacinės sistemos | 4 | Lapkritis 23, 2009 08:27 |
| Mano Windows Vista "yra lėtas, bet aš Pretty Good Nustatymai | Raido | General Hardware Chat | 18 | 4 lapkritis 2009 08:09 |
| Clubbox suderinamumas su Windows Vista | germaine580 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 15 vasaris 2008 05:53 |
| MOBO's PCI-E (16x) važiuojant 8x, našumą ir suderinamumą su klausimus? | sirantonycartwright | General Hardware Chat | 9 | 5 rugpjūtis 2007 06:59 |
| Vista ir suderinamumo problemų | Blackbird | Windows "operacinės sistemos | 16 | 19 liepa 2007 13:40 |
| Temos įrankiai | |
| |