![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy oprogramowanie / aplikacja jest zgodna z systemem Windows 7? Pamiętam kiedy migracji z XP do VISTA Miałem pewne oprogramowania kompatybilnego kwestii ... A także, jak dobry jest w porównaniu do Windows 7 Vista lub XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie mogą być problemy ze zgodnością z niektórymi oprogramowanie, szczególnie jeśli jest to stary ....... ale większość z rzeczy mam na chucked to działa dobrze, w fac't jedyną rzeczą, która do tej pory nie pracował dla mnie jest SuperAntiSpyware, ale jestem pewien tego będą naprawione przed Windows 7 jest oficjalnie dopuszczone.
| |||
| |||
| Jeśli spojrzysz na pobieranie sekcji CNet (tylko przykład) można zauważyć, że większość nowoczesnych programów wyświetlania systemu Windows 7, jak również XP, Vista itp. w ich wspierane systemy. Myślę, że zarówno państwa członkowskie, a programiści nauczyli się z XP-> Vista przejścia i staramy się wprowadzić zmianę wcześniej w tym samym czasie, tak aby stała się ona bardziej gładka ride.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za wszystkie odpowiedzi. |
|
| |||
| |||
| I'd say Trzymaj się całkowicie przed stabilnym wydaniem jest obecnie, nawet wtedy będę nadal zadowolony z XP.
__________________ Komputer Realm - Hardware, Software, Internet, Porady, Recenzje i więcej. Freeware Realm - To Priceless! (Freeware Indeks) |
![]() |
|
| Zakładki |