![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Va software / cerere să fie compatibilă cu Windows 7? Îmi amintesc când migrează de la XP la VISTA Am avut unele probleme de software compatibil ... Şi, de asemenea, cât de bună este Windows 7, comparativ cu Vista sau XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S-ar putea fi probleme de compatibilitate cu unele programe de calculator, în special dacă este vechi ....... dar de cele mai multe din lucrurile am chucked la funcţionează bine, în fac't singurul lucru care nu a lucrat până acum pentru mine este SuperAntiSpyware, dar sunt sigur că acest lucru va fi remediate înainte de Windows 7 este oficial lansat.
| |||
| |||
| Dacă te uiţi în jurul sectiunea download de CNET (doar un exemplu) veţi observa că cele mai moderne programe sunt afişarea Windows 7, precum şi XP, Vista, etc lor susţinută în OS's. Cred că ambele MS şi dezvoltatorii au învăţat de la XP-> Vista tranziţie şi au încercat să pună în aplicare o schimbare mai devreme la această dată, astfel încât să facă o plimbare fine.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru toate dvs. de răspuns. |
|
| |||
| |||
| Aş spune stai departe în faţa unui complet versiune stabilă este afară, chiar şi atunci Aş fi fericit cu XP.
__________________ Computer Realm - Hardware, software, Internet, Sfaturi, Review-uri şi multe altele. Freeware Realm - Este nemaipomenit! (Freeware Index) |
![]() |
|
| Marcaje |