![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bude software / aplikácie je kompatibilný s Windows 7? Spomínam si, keď pri prechode z XP na VISTA aj nejaké softvér kompatibilný otázky ... A tiež, ako dobre je Windows 7 v porovnaní s Vista alebo XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam by mohli byť problémy s kompatibilitou s niektorými programami, najmä ak je to staré ....... ale väčšina týchto vecí som mrsknutý na to funguje v pohodě, v fac't jediná vec, ktorá nebola doteraz pracoval pre mňa je SuperAntiSpyware, ale som presvedčený, že to bude odstránená pred Windows 7 sa oficiálne uvoľní.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď sa pozriete okolo download sekcii CNET (iba príklad) ste si všimli, že väčšina moderných programov so zobrazovaním Windows 7 rovnako ako XP, Vista, atď v ich podporované OS to. Myslím, že aj MS a vývojári sa poučili z XP-> Vista a prechod sa snaží vykonávať zmeny skôr na túto dobu, tak aby bolo hladšie jazdu.
|
| |||
| |||
| Vďaka za všetky vaše odpovede. |
|
| |||
| |||
| Já bych řekl pobyt ďaleko pred úplne stabilná verzia je vonku, aj potom by som ešte rád s XP.
__________________ Počítačové Realm - Hardware, Software, Internet, Tipy, recenzie a ďalšie. Freeware Realm - Je to nezaplatenie! (Freeware Index) |