мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Како добро је Уиндоус 7? Хоће ли то имати било који Компатибилност питањима из Виста или Ксп?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20 тра 2009, 10:20
Мембер Гроуп

Default Како добро је Уиндоус 7? Хоће ли то имати било који Компатибилност питањима из Виста или Ксп?

Хоће софтвер / апликацију бити компатибилна са Уиндоус 7?

Сјећам се кад Мигратинг фром КСП то Видик ЈА је некакав софтвер компатибилан питања ...

И колико је добар у поређењу са 7 Уиндоус Виста или КСП?
Old 20 тра 2009, 11:01
Донаторска Група

Default Како добро је Уиндоус 7? Хоће ли то имати било који Компатибилност питањима из Виста или Ксп?

Ту би се могло компатибилност примерак са неким софтвером, поготово ако је стара ....... но највећи део ствари сам цхуцкед на то утврде прекид у фац'т једина ствар која није радила до сада за мене је СуперАнтиСпыуаре, али сигуран сам да ће то бити пре отклонити Уиндоус 7 је званично објављена.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 20 тра 2009, 14:25
Донаторска Група

Ако сте хандсоме около доунлоад секцији ЦНЕТ (само пример) Приметићете ћете да већина модерних програма Уиндоус 7 показујете као и КСП, Виста и сл у свом подржани ОС-а.

Мислим да оба МС и градитељу су научили из КСП-> Виста транзицији и покушавате спровести промену раније о том времену, тако да би то глатко вожње.
Old 20 тра 2009, 14:30
Мембер Гроуп

Хвала за све ваше одговор.
Old 22 тра 2009, 01:03
Донаторска Група

Хтио рећи боравак далеко пре него што потпуно стабилно издање је вањска страна, чак и онда бих још увек бити срећан са КСП.

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус 7 мреже и Виста проблеми Разер Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 23. новембар 2009 08:27
Мој оперативни систем Уиндоус Виста се споро, али имају прилично добре Параметри Раидо Генерал Хардуаре Цхат 18 4. новембар 2009 08:09
Ускладивост Цлуббокс са системом Уиндоус Виста гермаине580 Уопштено Софтуаре Цхат 1 15 фебруар 2008 05:53
Мобо'с ПЦИ-Е (16кс) приказују на 8кс, компатибилности и перформансе питања? сирантоныцартуригхт Генерал Хардуаре Цхат 9 5 аугуст 2007 06:59
Виста и компатибилност проблеми кос Уиндоус Оператинг Сыстемс 16 19. јула 2007 13:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц