![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хоће софтвер / апликацију бити компатибилна са Уиндоус 7? Сјећам се кад Мигратинг фром КСП то Видик ЈА је некакав софтвер компатибилан питања ... И колико је добар у поређењу са 7 Уиндоус Виста или КСП? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ту би се могло компатибилност примерак са неким софтвером, поготово ако је стара ....... но највећи део ствари сам цхуцкед на то утврде прекид у фац'т једина ствар која није радила до сада за мене је СуперАнтиСпыуаре, али сигуран сам да ће то бити пре отклонити Уиндоус 7 је званично објављена.
| |||
| |||
| Ако сте хандсоме около доунлоад секцији ЦНЕТ (само пример) Приметићете ћете да већина модерних програма Уиндоус 7 показујете као и КСП, Виста и сл у свом подржани ОС-а. Мислим да оба МС и градитељу су научили из КСП-> Виста транзицији и покушавате спровести промену раније о том времену, тако да би то глатко вожње.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Хвала за све ваше одговор. |
|
| |||
| |||
| Хтио рећи боравак далеко пре него што потпуно стабилно издање је вањска страна, чак и онда бих још увек бити срећан са КСП.
__________________ Цомпутер Реалм - Хардуаре, Софтуаре, Интернет, савете, рецензије и Више. Фрееуаре Реалм - То је непроцјењив! (Фрееуаре Индекс) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус 7 мреже и Виста проблеми | Разер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 23. новембар 2009 08:27 |
| Мој оперативни систем Уиндоус Виста се споро, али имају прилично добре Параметри | Раидо | Генерал Хардуаре Цхат | 18 | 4. новембар 2009 08:09 |
| Ускладивост Цлуббокс са системом Уиндоус Виста | гермаине580 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 15 фебруар 2008 05:53 |
| Мобо'с ПЦИ-Е (16кс) приказују на 8кс, компатибилности и перформансе питања? | сирантоныцартуригхт | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 5 аугуст 2007 06:59 |
| Виста и компатибилност проблеми | кос | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 16 | 19. јула 2007 13:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |