![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Will yazılım / uygulama, Windows 7 ile uyumlu olacak? Ne zaman XP VISTA i bazı yazılım uyumlu sorunlar vardı göç hatırlıyorum ... Ve de ne kadar iyi Windows 7 VISTA veya XP karşılaştırılır? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bazı yazılımlar ile uyumluluk sorunları olabilir, özellikle eğer eski ....... ama işler at chucked olan şeyler en iyi, o şimdiye kadar bana SuperAntiSpyware bir çalışma yoktur fac't tek şey, ama emin bu Windows 7'den önce resmen yayınlanmış rectified olacak yaşıyorum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer CNet bu en modern programların yanı sıra, XP, Vista Windows 7 görüntüleniyor fark edeceksiniz (Sadece bir örnek) İndirme bölümü çevresinde göz vs de desteklenen OS's. Her ikisini de MS ve geliştiriciler XP öğrendim-> Vista'ya geçiş ve daha önceki bu sefer bir değişiklik uygulamak için çalışıyoruz, bu nedenle bir yumuşak yolculuk yapmak için düşünüyorum.
|
| |||
| |||
| Tüm Cevabınız için teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Ben tamamen kararlı sürümü önce eller uzak kalmak, o zaman bile hala XP ile memnuniyet duyarım söylemek istiyorum.
__________________ Bilgisayar Realm - Donanım, Yazılım, Internet, İpuçları İncelemeler ve Diğer. Freeware Realm - Bu Priceless's! (Freeware Index) |