![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip padaryti Windows atsargines CD Windows XP Home, mano Windows XP yra įdiegtas į kietąjį diską, kad bet kokia mintis yra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Perkelta į "Windows" operacinės sistemos forume.
| |||
| |||
| Jei neturite XP CD jūs negalite daryti tai, bet taip tai pilkajai zonai teisinių ir diskusija su forumo taisyklėmis. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows atsigavo nuo rimtų klaidų, fiksuoto jį anksčiau, bet jis grįžo | camnz | Windows "operacinės sistemos | 0 | 6 birželis 2009 03:12 |
| Lengvai Windows XP atrodo kaip Vista | worf51 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 10 | 30 rugsėjis 2008 18:02 |
| Kaip padaryti, kad DVD-Video, Windows Server 2003? | armasravi | Multimedia & Codecs | 1 | 11 gruodis 2007 11:07 |
| Kaip padaryti, kad iš DVD, Windows Movie Maker | bluevin123 | Multimedia & Codecs | 2 | 8 spalis 2007 05:19 |
| Kaip galiu padaryti, kad mano Windows XP, kaip iš tikrųjų viena? | Nawaz | Windows "operacinės sistemos | 1 | 7 gegužė 2007 10:59 |
| Temos įrankiai | |
| |