![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak wykonać kopię zapasową dysku CD systemu Windows do Windows XP Home, mój jest zainstalowany system Windows XP na moim dysku twardym, tak na jakiś pomysł |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przeniesione do systemu operacyjnego Windows forum.
| |||
| |||
| O ile nie masz CD XP nie można to zrobić, albo sposób jego szarej strefie prawnej i dyskusji na forum jest regulamin. |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| System Windows odzyskał sprawność działania po poważnym błędzie, to ustalone przed ale wrócił | camnz | Windows Operating Systems | 0 | 6 czerwca, 2009 03:12 |
| Łatwością wyglądać Windows XP Vista | worf51 | Ogólne Oprogramowanie Czat | 10 | 30-sze Wrz 2008 18:02 |
| Jak zrobić płytę DVD-Video przy użyciu Windows 2003 Server? | armasravi | Multimedia i kodeki | 1 | 11 grudnia 2007 11:07 |
| Jak zrobić DVD z Windows Movie Maker | bluevin123 | Multimedia i kodeki | 2 | 8 października 2007 05:19 |
| Jak mogę zrobić mój Windows XP jako jeden prawdziwy? | nawaz | Windows Operating Systems | 1 | 7 maja 2007 10:59 |
| Narzędzia wątku | |
| |