![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako si vytvoriť okná zálohovanie CD pre Windows XP Home, môj systém Windows XP je nainštalovaný na mojom pevnom disku tak vôbec predstavu o |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premiestnená do operačných systémov Windows fóre.
| |||
| |||
| Ak nemáte XP CD nemôžete robiť to v oboch smeroch je to šedej oblasti právnej a diskusné fórum je proti pravidlám. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Okná bola obnovená po závažnej chybe, ktorá je stanovená pred ale nevrátil | camnz | Operačné systémy Windows | 0 | 6. júna 2009 03:12 |
| Ľahko urobiť Windows XP vyzerať Vista | worf51 | Všeobecné Software Chat | 10 | 30. September 2008 18:02 |
| Ako vytvoriť DVD-Video pomocou programu Windows 2003 server? | armasravi | Multimedia & Kodeky | 1 | 11. decembra 2007 11:07 |
| Ako vytvoriť DVD z Windows Movie Maker | bluevin123 | Multimedia & Kodeky | 2 | 8. októbra 2007 05:19 |
| Ako môžem docílit toho, aby moje XP Windows ako pravé bankovky jeden? | nawaz | Operačné systémy Windows | 1 | 7. mája 2007 10:59 |
| Thread Tools | |
| |