![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No přemýšlel jsem o získání SSD, když jsem si průhled pro rychlý boot a OS zatížení časy, ale rád bych, aby bylo možné získat jen 32 gb disk, bude to stačit? proto, že internetové stránky společnosti Microsoft doporučuje, 40 GB místa na disku pro Vista, ale v případě, že disk je jen budeme mít OS na něm, měl by potřeba méně místa, pokud by ne?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete si ji nainstalovat na 20gig tak, měli byste mít žádné potíže na 32 GB, to trvá asi 10/15
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| 1 GB OS a 39Gb z udit!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Někdy caching souborů, které jsou uloženy průhled na stejném disku, kde je nainstalován, je větší, ale obávám se, že bude zapotřebí více než 30 Gb. |
|
| |||
| |||
| ok, tak i při všech změnách a co? a na věci jako DX10, whould, které musí být nainstalovány na tomto disku příliš, nebo by to mohlo být kladen na samostatnou jednotku? |
|
| |||
| |||
| Aktualizace 800/900mb Dostatek prostoru
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, díky, já jen potřebuju, aby rozhodly o tom, zda to stojí za extra peníze, aby chodili na SSD stejně, ale nebudu se dostat průhled na chvíli (nemůže dovolit se zbytkem můj počítač), tak to SSD může mít droped ceny přiměřené částky do té doby. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bych počkat. Jsou to pouze budete mít levnější.
|
| |||
| |||
| Ano, jsem šel čekat přesto, že mi bude trvat dlouho, než jsem si to mohou dovolit, ale do té doby budu snažit Vista Home Premium, že můj otec dostal k PC, ale je nepoužíváte. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je možné přejít od Vista Home až 7 Ultimate? | Haun | Operační systémy Windows | 4 | 19.září 2009 19:45 |
| Upgrade na Vista Ultimate 64-bit. Prosím pomozte. | AMD4LIFE | Operační systémy Windows | 8 | 2. ledna 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate HELP PLS | Hromovládce | Operační systémy Windows | 5 | 11. prosince 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Operační systémy Windows | 8 | 23. října 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Operační systémy Windows | 2 | 4. Září 2007 16:54 |
| Thread Nástroje | |
| |