![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν Σκεφτόμουν σχετικά με τη λήψη ενός SSD όταν έχω vista για γρήγορη εκκίνηση και OS φορτίου, ωστόσο θα ήθελα να είναι σε θέση να έχετε ένα μόνο δίσκο 32GB, θα είναι αυτό αρκετό; επειδή η Microsoft συνιστά ιστοσελίδα δίσκο 40GB χώρο για Vista, αλλά αν ο δίσκος είναι μόνο θα έχει το OS σε αυτό, θα πρέπει να χρειάζονται λιγότερο χώρο, δεν θα πρέπει να είναι;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε μια τόσο 20gig σας δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα σε 32GB, χρειάζεται περίπου 10/15
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| 1 GB OS και 39Gb της πρήζω!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Μερικές φορές, η προσωρινή αποθήκευση αρχείων που έχουν αποθηκευτεί από Vista σε ίδια μονάδα δίσκου όπου είναι εγκατεστημένα είναι μεγαλύτερες, αλλά αμφιβάλλω ότι θα χρειαστούν περισσότερα από 30 Gb. |
|
| |||
| |||
| ok, οπότε ακόμα και με όλες τις ενημερώσεις και τα πράγματα; και για πράγματα όπως DX10, whould ότι πρέπει να εγκατασταθούν σε αυτήν τη μονάδα αυτή, ή θα μπορούσε να θέσει σε ξεχωριστό δίσκο; |
|
| |||
| |||
| Ανανεώσεις 800/900mb Plenty of room
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, ευχαριστώ, απλά πρέπει να αποφασίσουν για το αν αξίζει τα επιπλέον χρήματα για να πάνε για μια SSD, αλλά εγώ δεν θα είναι να Vista για λίγο (δεν έχει την πολυτέλεια με τον υπόλοιπο υπολογιστή μου), ώστε SSD της ενδέχεται να έχουν στην τιμή droped ένα εύλογο ποσό από τότε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα περιμένουμε. Είναι μόνο θα λαμβάνουν φθηνότερη.
|
| |||
| |||
| έτος, επρόκειτο ούτως ή άλλως να περιμένουμε, θα με πάρει λίγο πριν να μπορούν να πληρώσουν, αλλά στο μεταξύ Πάω να προσπαθήσουμε Vista Home Premium που πήρε ο πατέρας μου με έναν υπολογιστή, αλλά δεν χρησιμοποιεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι δυνατόν να Μετάβαση από Vista Home σε 7 τελικά; | Haun | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 19 Σεπτεμβρίου, 2009 19:45 |
| Αναβάθμιση σε Vista Ultimate 64-bit. Please Help. | AMD4LIFE | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 2η Ιαν 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate HELP PLS | Βροντών | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 11 Δεκ. 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 23 Οκτ 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 4η Sep 2007 16:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |