![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa sam mislio o uzimajući SSD kada dobijem Vista za brzi boot i OS load puta, ali bih želio biti u mogućnosti dobiti samo 32GB disk, Hoće li to biti dovoljno? jer je microsoft website preporučuje 40GB disk prostor za vidik, ali ako se samo pogon će imati OS na njoj treba manje prostora, ne bi trebalo to?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete ga instalirati na 20gig, tako da ne bi trebali imati poteškoća na 32gb, to traje oko 10/15
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| 1 GB OS i naduti od 39Gb!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ponekad caching datoteka koje su spremljene po vidik na istom disku gdje je instalirana je veći, ali ja sumnjam da će biti potrebno više od 30 GB. |
|
| |||
| |||
| ok, pa čak i uz sve nadopune i stvari? stvari kao i za DX10, whould koji moraju biti instalirani na disk koji previše, ili bi mogao biti stavljen na posebnom voziti? |
|
| |||
| |||
| Ažuriranja 800/900mb Dosta prostora
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, hvala, samo trebate odlučiti o tome da li je vrijedan dodatni novac ići za SSD, ali neću biti uzimajući Vista za neko vrijeme (ne mogu si priuštiti da s ostatkom moje računalo), tako SSD-a možda droped razumnu cijenu u iznosu do tada. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih pričekajte. Oni su jedini idući u dobiti jeftinije.
|
| |||
| |||
| Da, bio sam čekati idući u svakom slučaju, trebat će mi neko vrijeme prije nego što možete priuštiti, ali u to vrijeme idem to probati Vista Home Premium, da je moj tata je dobio sa pc ali se ne koristi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li moguće Idi iz Vista Home Ultimate do 7? | Haun | Windows Operating Systems | 4 | 19 rujan 2009 19:45 |
| Nadogradnjom na Vista Ultimate 64-bit. Please help. | AMD4LIFE | Windows Operating Systems | 8 | 2. siječanj 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate PLS HELP | Gromovnik | Windows Operating Systems | 5 | 11. prosinac 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Windows Operating Systems | 8 | 23. listopad 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Windows Operating Systems | 2 | 4. Sep 2007 16:54 |
| Thread Tools | |
| |