![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát én gondoltam kapok egy SSD mikor kilátás a gyors indítás és OS terhelés szer azonban szeretném, hogy csak a 32GB-meghajtóba, majd ez elég? Mivel a Microsoft honlapja ajánlja 40GB lemezterület a kilátás, de ha a meghajtó csak megy, hogy az operációs rendszer, akkor kevesebb helyet kellene, nem igaz?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Telepítheti azt a 20gig, így nincs gond a 32GB, akkor kb 10/15
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| 1 GB OS és a 39Gb duzzad!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Néha a gyorsítótárazási fájlokat tárolnak a Vista ugyanolyan meghajtó telepítve van, ha nagyobb, de kétlem, hogy szükség lesz több, mint 30 GB. |
|
| |||
| |||
| OK, így akár az összes frissítést, és a dolgok? és a dolgok, mint a DX10, whould hogy kell telepíteni, hogy a meghajtó is, vagy lehet, hogy kell egy külön vezetni? |
|
| |||
| |||
| Frissítések 800/900mb Rengeteg hely
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| OK, köszi, csak az kellene, hogy döntsenek arról, hogy megéri a plusz pénzt, hogy egy SSD is, de én nem kapok kilátás egy ideig (nem engedheti meg magának azt a többi a számítógépet), hogy az SSD volna droped ár méltányos összeg, akkor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én várok. Ezek csak megy, hogy olcsóbb.
|
| |||
| |||
| igen, azt akartam várni egyébként, hogy engem egy kicsit, mielőtt rá, de az átlagos idő fogok próbálni Vista Home Premium, hogy az apám van egy pc, de nem használja. |