![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן חשבתי על מקבל SSD כאשר אני מקבל Vista עבור אתחול מהיר של מערכת ההפעלה ואת לטעון פעמים, עם זאת הייתי רוצה להיות מסוגל לקבל רק כונן 32GB, האם זה יהיה מספיק? כי אתר האינטרנט של מיקרוסופט ממליצה שטח כונן 40GB ל Vista, אבל אם הכונן הוא רק הולך לקבל את אותה מערכת הפעלה, יש צורך פחות מקום, לא צריך את זה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול להתקין אותו על 20gig אז אתה לא צריך צרות על 32gb, זה לוקח בערך 10/15
|
| |||
| |||
| 1 GB של מערכת ההפעלה ואת 39Gb של bloat!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| לפעמים במטמון את הקבצים השמורים על ידי Vista על אותו כונן בו מותקן הוא גדול, אבל אני בספק שיהיה צורך יותר מ 30 GB. |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז גם עם כל העדכונים ודברים? ועל דברים כמו DX10, whould זה צריך להיות מותקן על הכונן מדי, או הוא יכול להיות מונח על כונן נפרד? |
|
| |||
| |||
| עדכונים 800/900mb יש חדר
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, תודה, אני רק צריך להחליט אם זה שווה את תוספת כסף ללכת עבור SSD גם כן, אבל אני לא אהיה בקבלת פנים לזמן קצר (לא יכול להרשות לעצמו את זה עם שאר המחשב שלי) כל כך של SSD אולי ב droped מחיר סביר הסכום עד אז. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי לחכות. הם רק הולך זולה.
|
| |||
| |||
| כן, אני הולך לחכות בכל מקרה, זה ייקח לי זמן לפני שאני יכול להרשות לעצמו את זה, אבל בינתיים אני הולך לנסות Vista Home Premium, כי אבא שלי הגיע עם מחשב, אבל הוא לא משתמש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם אפשר ללכת על Vista Home Ultimate 7? | Haun | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 19 ספטמבר 2009 19:45 |
| שדרוג ל Vista Ultimate 64-bit. אנא עזור. | AMD4LIFE | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 2nd ינואר 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate עזרה PLS | Thunderer | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 11th דצמבר 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 23 אוקטובר 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 4 ספטמבר 2007 16:54 |
| שרשרת כלים | |
| |