![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš galvojau apie tai, kaip VSD, kai gaunu Vista greitai įkelti ir OS apkrovos metu, tačiau norėčiau, kad būtų galima gauti tik 32GB diskas, ar tai būtų pakankamas? nes "Microsoft" svetainėje rekomenduoja 40GB vietos diske Vista, bet jei diske yra tik teks ją OS Reikia reikia mažiau vietos, jei ne ji?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs galite įdiegti ją į 20gig todėl jums neturėtų būti problemų su 32GB, tai trunka apie 10/15
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| 1 GB OS ir 39Gb ir Uzpūsties!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Kartais buferinės failų, kurie yra saugomi Vista pačiame diske, kuriame ji yra įrengiama, yra didesnis, bet aš abejoju, ji bus reikalinga daugiau nei 30 Gb. |
|
| |||
| |||
| Gerai, taigi, net visus atnaujinimus ir ko? ir tokie dalykai kaip DX10, balsas, kad turi būti įdiegta į diską per daug, ar ji galėjo būti skiriamas atskiras diskas? |
|
| |||
| |||
| Atnaujinimai 800/900mb Plenty of room
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū, man tiesiog reikia nuspręsti, ar verta papildomų pinigų eiti į VSD, taip pat, bet aš ne vis Vista kol nežinomas (negali sau leisti jį su savo kompiuteriu poilsio), kad SSD's galėjo droped kaina pagrįsta suma, tada. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau palaukti. Jie tik ketina įsigyti pigiau.
|
| |||
| |||
| Taip, aš būsiu laukti, anyway, tai bus man, o kol galiu sau tai leisti, bet tuo tarpu aš norėčiau pabandyti Vista Home Premium, kad mano tėtis su PC, bet nenaudoja. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar įmanoma iš Grįžti Vista Home 7 Ultimate? | Haun | Windows "operacinės sistemos | 4 | 19 rugsėjis 2009 19:45 |
| Upgrading to Vista Ultimate 64-bit. Please help. | AMD4LIFE | Windows "operacinės sistemos | 8 | 2 sausis 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate "HELP PLS | Perkūnas | Windows "operacinės sistemos | 5 | 11 gruodis 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Windows "operacinės sistemos | 8 | 23 spalis 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Windows "operacinės sistemos | 2 | Rugsėjis 4, 2007 16:54 |
| Temos įrankiai | |
| |