![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż Pomyślałem o uzyskanie SSD kiedy mogę uzyskać Vista szybkiego uruchamiania i OS obciążenia, jednak chciałbym, aby można było uzyskać tylko 32GB dysku, Czy to wystarczy? ponieważ Microsoft zaleca stronie 40GB miejsca na dysku na Vista, ale jeśli dysk nie jest się tylko do systemu operacyjnego na ten temat, to powinien potrzeba mniej miejsca, nie powinno to?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz go zainstalować na 20gig więc nie powinien mieć kłopotów na 32GB, zajmuje to około 10/15
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| 1 GB OS i uwędzić na 39Gb!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Czasami buforowania plików, które są przechowywane przez Vista na tym samym dysku, na którym jest zainstalowany jest większe, ale wątpię, to będzie potrzebna więcej niż 30 GB. |
|
| |||
| |||
| ok, więc nawet w przypadku wszystkich aktualizacji i rzeczy? i do rzeczy, takie jak DX10, whould które muszą być zainstalowane na dysku także, lub może to być traktowane na oddzielnej partycji? |
|
| |||
| |||
| Aktualizacje 800/900mb Plenty of room
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, dzięki, tylko trzeba zdecydować, czy jest to warte dodatkowych pieniędzy, aby przejść do SSD, ale nie będę coraz Vista na chwilę (nie mogą sobie pozwolić na to z resztą mój komputer), tak w SSD może mieć droped w cenie rozsądnej kwoty, o czym. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Będę czekać. Są to tylko będzie uzyskać tańszy.
|
| |||
| |||
| Tak, miałem zamiar czekać anyway, to zajmie mi chwilę zanim mogę sobie na to pozwolić, ale średni czas I'm going to try Vista Home Premium, że mój tata się z komputerem, ale nie jest używana. |