![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine m-am gandit la obţinerea unei SSD cand ma Vista pentru fast boot şi sistem de operare de încărcare de ori, totuşi aş vrea să fie doar pentru a putea obţine un disc 32GB, acest lucru va fi de ajuns? pentru ca site-ul Microsoft recomandă drive 40GB spaţiu pentru Vista, dar în cazul în care unitatea este doar o să aibă sisteme de operare pe el, ar trebui să nevoie de mai puţin spaţiu, ar trebui să nu-i asa?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi să-l instalaţi pe un 20gig acest lucru ar trebui să aveţi nici o problema pe o 32gb, este nevoie de aproximativ 10/15
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| 1 GB de sistem de operare şi de 39Gb a umple cu aer!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| hohot de râs
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Uneori, în cache fişierele care sunt stocate de vista de pe acelaşi disc unde este instalat este mai mare, dar ma indoiesc, va fi nevoie de mai mult de 30 de Gb. |
|
| |||
| |||
| OK, deci, chiar cu toate actualizările şi lucruri? şi pentru lucruri ca DX10, whould care trebuie să fie instalat pe acel disc de asemenea, sau ar putea fi pus pe un disc? |
|
| |||
| |||
| Actualizări 800/900mb E destul loc
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, mersi, am nevoie pentru a decide dacă este în valoare de bani în plus pentru a merge pentru un SSD, de asemenea, dar eu nu va primi ajutor Vista pentru o perioada de timp (nu-şi poate permite o cu restul de computer) pentru a SSD ar putea avea droped în preţ o sumă rezonabilă de atunci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar aştepta. Acestea sunt doar mergi la a lua mai ieftin.
|
| |||
| |||
| Da, m-am de gând să aştept, oricum, se va lua de mine un timp înainte de a-mi pot permite asta, dar în acelaşi timp voi încerca Vista Home Premium că tata a ajuns cu un PC, dar nu este utilizat. |
![]() |
|
| Marcaje |