![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No přemýšlel jsem o získanie SSD, keď som si priehľad pre rýchly boot a OS zaťaženie časy, ale rád by som, aby bolo možné získať len 32 gb disk, bude to stačiť? preto, že internetové stránky spoločnosti Microsoft odporúča, 40 GB miesta na disku pre Vista, ale v prípade, že disk je len budeme mať OS na ňom, mal by potreba menej miesta, ak by nie?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete si ju nainštalovať na 20gig tak, mali by ste mať žiadne ťažkosti na 32 GB, to trvá asi 10/15
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| 1 GB OS a 39Gb z údenie!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Niekedy caching súborov, ktoré sú uložené priehľad na rovnakom disku, kde je nainštalovaný, je väčšia, ale obávam sa, že bude potrebné viac než 30 Gb. |
|
| |||
| |||
| ok, tak aj pri všetkých zmenách a čo? a na veci ako DX10, whould, ktoré musia byť nainštalované na tomto disku príliš, alebo by to mohlo byť kladený na samostatnú jednotku? |
|
| |||
| |||
| Aktualizácia 800/900mb Dostatok priestoru
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, vďaka, já jen potřebuju, aby rozhodli o tom, či to stojí za extra peniaze, aby chodili na SSD rovnako, ale nebudem sa dostať priehľad na chvíľu (nemôže dovoliť so zvyškom môj počítač), tak to SSD môže mať droped ceny primerané sumy do tej doby. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bych počkať. Sú to len budete mať lacnejšie.
|
| |||
| |||
| Áno, som šiel čakať napriek tomu, že mi bude trvať dlho, než som si to môžu dovoliť, ale do tej doby budem snažiť Vista Home Premium, že môj otec dostal k PC, ale je nepoužívate. |