![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па сам мислио о узимајући ССД када добијем Виста за брзи боот и ОС лоад пута, али бих желео да буде у могућности добити само 32ГБ диск, Хоће ли то бити довољно? јер је мицрософт уебсите препоручује 40ГБ диск простор за видик, али ако се само погон ће имати ОС на њој треба мање простора, не би требало то?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да га инсталирате на 20гиг, тако да не би требало да има проблема на 32гб, то траје око 10/15
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| 1 ГБ ОС и надути од 39Гб!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Понекад цацхинг датотека које су сачуване по видик на истом диску где је инсталирана је већи, али ја сумњам да ће бити потребно више од 30 ГБ. |
|
| |||
| |||
| ок, па чак и уз све допуне и ствари? ствари као и за ДКС10, ухоулд који морају бити инсталирани на диск који превише, или би могао бити стављен на посебном возити? |
|
| |||
| |||
| Ажурирања 800/900мб Доста простора
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ок, хвала, само треба да одлучи о томе да ли је вредан додатни новац ићи за ССД, али нећу бити узимајући Виста за неко време (не могу си приуштити да са остатком моје рачунар), тако ССД-а можда дропед цену у износу до тада. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих сачекајте. Они су једини лијегање добити јефтиније.
|
| |||
| |||
| Да, био сам чекати идући у сваком случају, мораћете ће ми неко време пре него што можете приуштити, али у то време идем за пробати Виста Хоме Премиум, да је мој тата је добио са пц али се не користи. |