![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şey Ben hızlı açılış ve işletim sistemi yükleme süre için uzak manzara almak bir SSD almak düşünüyordum, ancak ben sadece bir 32GB sürücü elde edebilmek istiyorsanız, bu yeterli olacak mı? Eğer sürücü sadece üzerinde OS olacak, çünkü Microsoft web sitesi, ama Vista için 40GB disk alanı tavsiye, Bu, daha az yer gerektiğinde gereken değil mi?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir 20gig böyle bir 32gb hiçbir sorun olmalı kurmak için, bu konuda 10/15 alır
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| 1 Gb OS ve 39Gb kabarmak bir!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Bazen aynı sürücü nerede yüklü olduğu uzak manzara tarafından saklanır Önbelleğe dosyaları daha büyük, ama fazla 30 GB gerekli olacaktır şüphesiz. |
|
| |||
| |||
| tüm güncellemeleri ve şeyleri tamam, bu yüzden bile? ve DX10, bu sürücüde de yüklenmiş olması gerekmektedir whould şu veya bu ayrı bir sürücü almak olabilir? |
|
| |||
| |||
| Güncelleştirmeler 800/900mb Plenty oda
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, teşekkürler, ben sadece hangi ekstra karşılığı değer bir SSD de gitmek konusunda karar vermeniz gerekir, ama bir süre için uzak manzara elde edilmez (benim bilgisayar geri kalanı ile) bu nedenle göze alamaz SSD's Fiyat ardından bir makul droped olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben beklerken ediyorum. Sadece ucuz almak için gidiyoruz.
|
| |||
| |||
| evet, önce bunu Ödeyebileceğinizden zaten, beni de bir süre alacaktır beklemek, ama gidiyordu bu arada I babam ancak bir PC kullanarak değil birlikte var Vista Home Premium deneyin olacak. |
![]() |
|
| Bookmarks |