![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ну, я думав про отримання SSD, коли я Vista для швидкого завантаження і час завантаження операційної системи, однак я хотів би мати можливість просто отримати 32GB диска, чи буде це достатньо? тому що сайт Microsoft рекомендує 40GB диска для Vista, але якщо на диску тільки доведеться ОС, воно повинно потрібно менше простору, чи не слід це?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви можете встановити її на 20gig тому не повинно виникнути проблем на 32GB, вона займає близько 10/15
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
1 Gb ОС і 39Gb з наворотів!
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Іноді кешування файлів, які зберігаються в перспективі на одному диску, на якому воно встановлено більше, але я сумніваюся, вона буде необхідна більш, ніж 30 Гб.
|
|
|
|||
|
|||
|
Отже, навіть з усіма оновленнями і речі? і такі речі, як DX10, whould, які повинні бути встановлені на цьому диску теж Або, може бути поставлений на окремий диск?
|
|
|
|||
|
|||
|
Оновлення 800/900mb
Багато місця
|
|||
|
|||
|
ОК, спасибі, мені просто потрібно прийняти рішення про те, чи варто зайві гроші, щоб піти на SSD, а також, але я не буду отримувати Vista на деякий час (не можу собі це дозволити з іншими моєму комп'ютері), так SSD's могло droped ціни розумні суми, тоді.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я хотів би почекати. Вони тільки збирається отримати дешевше.
|
|
|||
|
|||
|
Так, я буду чекати, у всякому разі, мені знадобиться якийсь час, перш ніж я можу собі це дозволити, але в середньому раз я постараюся Vista Home Premium, що мій батько отримав з ПК, але не використовується.
|