μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πώς να ανακτήσει Vista ανάκτησης αρχείων;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Δεκέμβρη 2007, 11:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πώς να ανακτήσει Vista ανάκτησης αρχείων;

"Arial", "sans-serif '] Hi,
"Arial", "sans-serif '] έχω δισκίο hp laptop που ήρθε με vista εγκατεστημένο. Είχα αλλαγές μου OS σε XP,. Το πρόβλημα είναι που θέλω διπλή εκκίνηση μου θέλουν ν σύστημα Vista, αλλά και πάλι i didn't κάνουν ανάκτηση cds. i επίσης χωριστή αρχική διαμέρισμα που είχε ανάκτηση files.Is είναι δυνατή η ανάκτηση ανάκτηση vista μου τώρα; plz να με βοηθήσει.
Old 24 Δεκέμβρη 2007, 11:48
Διαχειριστής Ομάδα

Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή του φορητού υπολογιστή και δείτε αν μπορείτε να πάρετε μια ανάκαμψη CD.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Δεκέμβρη 2007, 14:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Προσπάθησα Use.any 1 Δεν έχουμε μια καλύτερη λύση και όχι από την πορεία να Ιπποδύναμη N καταβάλλοντες.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Διακόπτεται η IBM System Recovery, παράθυρα κατεστραμμένα αρχεία olsureshot Λειτουργικά συστήματα Windows 3 22 Ιαν 2009 01:29
Re-εγκατεστημένα τα Windows, είναι δυνατόν να ανακτήσει περάσει + ιδιωτικά αρχεία που προστατεύονται; Samantha0101 Γενικά Λογισμικό Chat 3 30 Οκτ 2008 10:26
Ανάγκη για την ανάκτηση των αρχείων σε FAT16; sorn Γενικά Λογισμικό Chat 1 4η Ιουν 2008 02:51
Πώς να ανακτήσει αρχεία από τα παράθυρα με τη χρήση Linux Live CD Cew27 Linux & Εναλλακτικές OS 7 4 Απρ 2008 03:38
Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. jackson12 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 17η Μαΐου 2007 02:21
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.