![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| "Arial", "sans-serif '] Hi, "Arial", "sans-serif '] έχω δισκίο hp laptop που ήρθε με vista εγκατεστημένο. Είχα αλλαγές μου OS σε XP,. Το πρόβλημα είναι που θέλω διπλή εκκίνηση μου θέλουν ν σύστημα Vista, αλλά και πάλι i didn't κάνουν ανάκτηση cds. i επίσης χωριστή αρχική διαμέρισμα που είχε ανάκτηση files.Is είναι δυνατή η ανάκτηση ανάκτηση vista μου τώρα; plz να με βοηθήσει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή του φορητού υπολογιστή και δείτε αν μπορείτε να πάρετε μια ανάκαμψη CD.
| |||
| |||
| Προσπάθησα Use.any 1 Δεν έχουμε μια καλύτερη λύση και όχι από την πορεία να Ιπποδύναμη N καταβάλλοντες. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διακόπτεται η IBM System Recovery, παράθυρα κατεστραμμένα αρχεία | olsureshot | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 22 Ιαν 2009 01:29 |
| Re-εγκατεστημένα τα Windows, είναι δυνατόν να ανακτήσει περάσει + ιδιωτικά αρχεία που προστατεύονται; | Samantha0101 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 30 Οκτ 2008 10:26 |
| Ανάγκη για την ανάκτηση των αρχείων σε FAT16; | sorn | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 4η Ιουν 2008 02:51 |
| Πώς να ανακτήσει αρχεία από τα παράθυρα με τη χρήση Linux Live CD | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 4 Απρ 2008 03:38 |
| Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. | jackson12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17η Μαΐου 2007 02:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |