kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Hogyan lehet visszaállítani Vista helyreállítási fájlokat?

Reply

Téma eszközök
Old December 24, 2007, 11:00
Új tag Csoport

Default Hogyan lehet visszaállítani Vista helyreállítási fájlokat?

"Arial", "sans-serif"] Szia!
"Arial", "sans-serif '] Én hp tabletta laptop lépett a Vista telepítését. Volt változásokat én az XP-os,. A probléma akarok dual boot rendszer n én akarom kilátás újra de én didnt make helyreállítási CD-ken. Azt is osztott az eredeti partíció, amely hasznosítási files.Is lehet behajtani my Vista helyreállítási most? plz segítsen nekem.
Old December 24, 2007, 11:48
Administrator Group

Próbáld meg a kapcsolatot a gyártó, a laptop, és ha kap egy helyreállítási CD-t.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 24, 2007, 14:03
Új tag Csoport

Próbáltam nem Use.any 1 van jobb megoldás, nem pedig megy Hp N kifizető.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Közvetítése IBM System Recovery, Windows fájl sérült olsureshot A Windows operációs rendszerek 3 22. január 2009 01:29
Re telepített Windows, hajthatók pass védett + magán fájlokat? Samantha0101 General Chat szoftver 3 30. október 2008 10:26
Need visszatéríttetésre fájl FAT16? sorn General Chat szoftver 1 4. június 2008 02:51
Hogyan lehet visszaállítani fájlokat a Windows segítségével linux live cd Cew27 Linux és OS Alternatív 7 4. április 2008 03:38
Can anybody útmutató, hogyan lehet behajtani néhány én törölt fájlok. jackson12 A Windows operációs rendszerek 2 17. május 2007 02:21
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.