![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| "Arial", "sans-serif"] Szia! "Arial", "sans-serif '] Én hp tabletta laptop lépett a Vista telepítését. Volt változásokat én az XP-os,. A probléma akarok dual boot rendszer n én akarom kilátás újra de én didnt make helyreállítási CD-ken. Azt is osztott az eredeti partíció, amely hasznosítási files.Is lehet behajtani my Vista helyreállítási most? plz segítsen nekem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld meg a kapcsolatot a gyártó, a laptop, és ha kap egy helyreállítási CD-t.
| |||
| |||
| Próbáltam nem Use.any 1 van jobb megoldás, nem pedig megy Hp N kifizető. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Közvetítése IBM System Recovery, Windows fájl sérült | olsureshot | A Windows operációs rendszerek | 3 | 22. január 2009 01:29 |
| Re telepített Windows, hajthatók pass védett + magán fájlokat? | Samantha0101 | General Chat szoftver | 3 | 30. október 2008 10:26 |
| Need visszatéríttetésre fájl FAT16? | sorn | General Chat szoftver | 1 | 4. június 2008 02:51 |
| Hogyan lehet visszaállítani fájlokat a Windows segítségével linux live cd | Cew27 | Linux és OS Alternatív | 7 | 4. április 2008 03:38 |
| Can anybody útmutató, hogyan lehet behajtani néhány én törölt fájlok. | jackson12 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 17. május 2007 02:21 |
| Téma eszközök | |
| |