![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| "Arial", "sans-serif '] Hi "Arial", "sans-serif '] Turiu HP nešiojamas tabletė, kurios atėjo su Vista. Turėjau pakeisti savo OS į XP. Problemą noriu dvigubos įkrovos Mano sistema n nori Vista vėl, bet i didnt padaryti atkūrimo CD. Aš taip pat padalyti originalaus disko kuris buvo atkūrimo files.Is įmanoma atgauti savo Vista atkūrimo dabar? PLZ help me. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandyti susisiekti su laptopo gamintojo ir pažiūrėkite, ar galite gauti atkūrimo CD.
| |||
| |||
| Bandžiau Nr Use.any 1 Ar geresnis sprendimas Užuot Going HP Š mokėjimo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nutraukiamas IBM System Recovery, "Windows" failų sugadintas | olsureshot | Windows "operacinės sistemos | 3 | 22 sausis 2009 01:29 |
| Re įdiegtos "Windows", galima atgauti pass saugomos + privatus failus? | Samantha0101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 30 spalis 2008 10:26 |
| Būtina atkurti failus į FAT16? | sorn | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 4 birželis 2008 02:51 |
| Kaip atkurti failus iš Windows naudojant Linux Live CD | Cew27 | Linux & Alternative OS | 7 | 4 balandis 2008 03:38 |
| Ar kas nors veda mane kaip aš galiu susigrąžinti kai mano ištrintus failus. | jackson12 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 17, 2007 02:21 |
| Temos įrankiai | |
| |