менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Як відновити файли перспектива відновлення?

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 грудня 2007, 11:00
Нові члени групи

Default Як відновити файли перспектива відновлення?

'Arial', 'без зарубок'] Привіт,
'Arial', 'без зарубок'] У мене є ноутбук HP Tablet який поставляється разом з Vista встановлена. Я мав мій змін до ОС XP,. Проблемою я хочу подвійну завантаження моїй системі Vista N хочуть знову, але я Didn't зробити відновлення дисків. Я також розділити оригінальний розділ, в якому було відновлення files.Is можливим відновити мою перспектива відновити його зараз? PLZ допомогти мені.
Old 24 грудня 2007, 11:48
Адміністратор групи

Спробуйте звернутися до його виробника ноутбуків і чи можете ви отримати компакт-диск відновлення.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 24 грудня 2007, 14:03
Нові члени групи

I Tried Ні Use.any 1 є рішення Краще замість того, щоб Нв N платити.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Перерваний IBM System відновлення, пошкоджені файли Windows olsureshot Операційні системи Windows 3 22 січня 2009 01:29
Перевстановити Windows, чи можна відновити пас + охоронювані приватні файли? Samantha0101 General Software чат 3 30 жовтня 2008 10:26
Необхідно відновити файли на FAT16? SORN General Software чат 1 4 червня 2008 02:51
Як відновити файли з Windows за допомогою Linux Live CD Cew27 Linux & альтернативних ОС 7 4 квітня 2008 03:38
Може хтось наставить мене як я можу відновити деякі мої видалені файли. jackson12 Операційні системи Windows 2 17 травня 2007 02:21
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.