![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| 'Arial', 'без зарубок'] Привіт, 'Arial', 'без зарубок'] У мене є ноутбук HP Tablet який поставляється разом з Vista встановлена. Я мав мій змін до ОС XP,. Проблемою я хочу подвійну завантаження моїй системі Vista N хочуть знову, але я Didn't зробити відновлення дисків. Я також розділити оригінальний розділ, в якому було відновлення files.Is можливим відновити мою перспектива відновити його зараз? PLZ допомогти мені. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте звернутися до його виробника ноутбуків і чи можете ви отримати компакт-диск відновлення.
| |||
| |||
| I Tried Ні Use.any 1 є рішення Краще замість того, щоб Нв N платити. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перерваний IBM System відновлення, пошкоджені файли Windows | olsureshot | Операційні системи Windows | 3 | 22 січня 2009 01:29 |
| Перевстановити Windows, чи можна відновити пас + охоронювані приватні файли? | Samantha0101 | General Software чат | 3 | 30 жовтня 2008 10:26 |
| Необхідно відновити файли на FAT16? | SORN | General Software чат | 1 | 4 червня 2008 02:51 |
| Як відновити файли з Windows за допомогою Linux Live CD | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 7 | 4 квітня 2008 03:38 |
| Може хтось наставить мене як я можу відновити деякі мої видалені файли. | jackson12 | Операційні системи Windows | 2 | 17 травня 2007 02:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |