![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам проблем след опит за възстановяване на системата на моя HP Палата 410, което е около 7 години възраст (вървят XP Home). Изглежда, че възстановяването на данни (на дяла на твърдия диск) е повреден. Възстановяване CD-та вече не са достъпни под формата HP или от 3-та страна, компанията препоръчва на HP уебсайт. Може ли ги някъде? Ако не, има ли възможност заместител? Имам възстановяване CD-та за HP лаптоп на сходна възраст и спецификационен (малко по-нова)-би той заслужава да се опитват да ги използват или ще направят проблем-лошо? Машината няма да работи на всички-да получа Windows екрана, след това една казва "Windows не започва правото последно време", която след това изпраща ми кръг в кръг като опции, които предприемат. Бих бъда благодарен за всякакви съвети. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Една алтернатива е да се купуват XP (или Vista за този въпрос). Ще ви струва, но това е инвестиция на сортове. Възстановяване CD-та са склонни да отговарят на специални модели / прави.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Прекъснато IBM за възстановяване на системата, Windows повредени файлове | olsureshot | Windows операционни системи | 3 | 22 Jan 2009 01:29 |
| Развален BIOS? Помощ! | waxtodonte15 | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 23rd Oct 2008 01:03 |
| Проблеми с активна Partition Възстановяване (MBR или дял възстановите?) | MJM | Дискове & сменяемите носители | 4 | 3тият Sep 2008 11:13 |
| Partition проблем, прозорци приучавам дял | ashaiba | Windows операционни системи | 5 | 21 Март 2008 23:46 |
| Как да създадете дял за възстановяване? | RobertCraig | Общи Софтуер Чат | 1 | 17 Jan 2008 17:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |