![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πρόβλημα, μετά από απόπειρα ανάκτησης συστήματος μου HP Pavilion 410, που είναι περίπου 7 ετών (τρέχει XP Home). Φαίνεται ότι η ανάκτηση των δεδομένων (σε ένα διαμέρισμα στο σκληρό δίσκο) είναι κατεστραμμένο. Ανάκτηση CDs, δεν είναι πλέον διαθέσιμα μορφή HP ή από το 3ο μέρος εταιρεία, με την ιστοσελίδα της HP. Μπορώ να πάρω τους πουθενά; Εάν δεν υπάρχει υποκατάστατο δυνατόν; Έχω ανάκτηση CDs για έναν φορητό υπολογιστή HP και της παρόμοιας ηλικίας spec (λίγο νεότερο)-θα πρέπει να αξίζει να δοκιμάσετε να τις χρησιμοποιούν ή θα μου κάνει το πρόβλημα χειρότερο; Το μηχάνημα δεν θα λειτουργήσει σε όλα-να πάρω την οθόνη των Windows, τότε αυτό που λέμε «παράθυρα δεν ξεκίνησε δικαίωμα τελευταία στιγμή», η οποία στη συνέχεια στέλνει μου κύκλους όποιο επιλογές πάρω. Θα ήθελα να είναι ευγνώμων για οποιαδήποτε συμβουλή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια εναλλακτική λύση θα ήταν να αγοράσετε XP (ή Vista για το συγκεκριμένο θέμα). Θα σας κοστίσει, αλλά είναι μια επένδυση του είδους. Ανάκτηση CDs τείνουν να συνδυαστεί με συγκεκριμένα μοντέλα / κάνει.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διακόπτεται η IBM System Recovery, παράθυρα κατεστραμμένα αρχεία | olsureshot | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 22 Ιαν 2009 01:29 |
| Κατεστραμμένο Bios; Βοήθεια! | waxtodonte15 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 23 Οκτ 2008 01:03 |
| Πρόβλημα με το Active Partition Recovery (MBR ή διαμέρισμα αποκατάσταση;) | MJM | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 3ο Σεπ 2008 11:13 |
| Partition πρόβλημα, παράθυρα συνηθίζει διαμέρισμα | ashaiba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 21 Μαρ 2008 23:46 |
| Πώς να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα ανάκτησης; | RobertCraig | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 17 Ιαν 2008 17:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |