manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

HP Paviljon ošteti Partition Recovery-CDs dobiti?

Reply

Thread Tools
Old 7. lipnja 2009, 11:22
Novi član grupe

Default HP Paviljon ošteti Partition Recovery-CDs dobiti?

Imam problem nakon pokussala oporavka sustava na moj HP Paviljon 410, što je oko 7 godina (trčanje XP Home). Čini se da oporavak podataka (na particiju na Hard Drive) je oštećen. Recovery CD-i nisu više dostupni obrasca HP ili iz 3. strana tvrtka preporučeno na HP-ovu web stranicu. Mogu li ih bilo? Ako ne, je li moguća zamjena? Imam recovery CD-a za HP laptop slične dobi i spec. (malo noviji)-bi li se isplati pokušavajući ih koristiti ili bih napraviti problem lošije?

Stroj neće raditi na svim-dobivam Windows zaslon, a zatim jedan govoreći: 'prozori nisu započeli desno zadnje vrijeme', koji onda šalje meni se u krug opcija ovisno o tome koji ću uzeti.

Htio biti zahvalan za bilo kakav savjet.
Old 7. lipnja 2009, 11:34
Administrator Group

Default HP Paviljon ošteti Partition Recovery-CDs dobiti?

Alternativa bi bila da kupi XP (ili Vista za taj tvar). Hoće li cijene, ali to je ulaganje sorti. Recovery CD-i imaju tendenciju da se uskladiti sa određeni modeli / čini.

http://www.dabs.com/products/microso...310-4294963789

http://www.dabs.com/products/microso...310-4294963789

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Prekinuo IBM System Recovery, Windows datoteka oštećena olsureshot Windows Operating Systems 3 22 siječanj 2009 01:29
Ošteti Bios? Help! waxtodonte15 CPU, Matične ploče i RAM 6 23. listopad 2008 01:03
Problema s Active Partition Recovery (MBR ili vratiti particiju?) MJM Drives & Izmjenjivi mediji 4 3. rujna 2008 11:13
Particije problem, Windows particiju navika ashaiba Windows Operating Systems 5 21. ožujak 2008 23:46
Kako stvoriti recovery particiju? RobertCraig Općenito Software Chat 1 17 siječanj 2008 17:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.