mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

HP Pavilion Corrupted Recovery Partition-CD gauti?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 7, 2009, 11:22
Naujas Narys

Default HP Pavilion Corrupted Recovery Partition-CD gauti?

Turiu problema taip bandė sistemos atkūrimo mano HP Pavilion 410, kuris yra apie 7 metai (running XP Home). Atrodo, kad išieškojimo duomenis (apie dėl kietojo disko skirsnyje) yra sugadintas. Recovery CD nebėra prieinama forma HP arba iš 3rd party kompanija rekomenduojama HP svetainėje. Ar galiu gauti juos kur nors? Jei ne, ar yra galimų pakaitalų? Turiu atkūrimo CD, HP nešiojamas panašaus amžiaus ir spec (truputį naujesnę)-tai ji bus verta pabandyti jas naudoti arba būtų padaryti, kad šią problemą dar blogiau?

Mašina neveikia ne viskas man Windows ekraną, tada vienas sako "Windows nepradėjo teisę paskutinį kartą", kuris vėliau siunčia mane round in circles kuris parinkčių aš.

Būčiau dėkingas už patarimus.
Old Birželis 7, 2009, 11:34
Administrator Grupė

Default HP Pavilion Corrupted Recovery Partition-CD gauti?

Alternatyva būtų pirkti XP (ar Vista šiuo klausimu). Kainuos, bet tai nesvarbu investicijos. Recovery CD linkę būti pritaikytos ypač modeliai / daro.

http://www.dabs.com/products/microso...310-4294963789

http://www.dabs.com/products/microso...310-4294963789

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nutraukiamas IBM System Recovery, "Windows" failų sugadintas olsureshot Windows "operacinės sistemos 3 22 sausis 2009 01:29
Sugadinti BIOS? Pagalba! waxtodonte15 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 6 23 spalis 2008 01:03
Problema su Active Partition Recovery (MBA pertvarų atkurti?) MJM Drives & Removable Media 4 3 rugsėjis 2008 11:13
Pasiskirstymo problema, langai papratimas pasiskirstymo ashaiba Windows "operacinės sistemos 5 Kovas 21, 2008 23:46
Kaip sukurti atkūrimo disko? RobertCraig BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 17 sausis 2008 17:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.