![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu problema taip bandė sistemos atkūrimo mano HP Pavilion 410, kuris yra apie 7 metai (running XP Home). Atrodo, kad išieškojimo duomenis (apie dėl kietojo disko skirsnyje) yra sugadintas. Recovery CD nebėra prieinama forma HP arba iš 3rd party kompanija rekomenduojama HP svetainėje. Ar galiu gauti juos kur nors? Jei ne, ar yra galimų pakaitalų? Turiu atkūrimo CD, HP nešiojamas panašaus amžiaus ir spec (truputį naujesnę)-tai ji bus verta pabandyti jas naudoti arba būtų padaryti, kad šią problemą dar blogiau? Mašina neveikia ne viskas man Windows ekraną, tada vienas sako "Windows nepradėjo teisę paskutinį kartą", kuris vėliau siunčia mane round in circles kuris parinkčių aš. Būčiau dėkingas už patarimus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alternatyva būtų pirkti XP (ar Vista šiuo klausimu). Kainuos, bet tai nesvarbu investicijos. Recovery CD linkę būti pritaikytos ypač modeliai / daro.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nutraukiamas IBM System Recovery, "Windows" failų sugadintas | olsureshot | Windows "operacinės sistemos | 3 | 22 sausis 2009 01:29 |
| Sugadinti BIOS? Pagalba! | waxtodonte15 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 23 spalis 2008 01:03 |
| Problema su Active Partition Recovery (MBA pertvarų atkurti?) | MJM | Drives & Removable Media | 4 | 3 rugsėjis 2008 11:13 |
| Pasiskirstymo problema, langai papratimas pasiskirstymo | ashaiba | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 21, 2008 23:46 |
| Kaip sukurti atkūrimo disko? | RobertCraig | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 17 sausis 2008 17:57 |
| Temos įrankiai | |
| |