menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

HP Pavillion Poškodený zotavenie oddiel-CD možno získať?

Reply

Thread Tools
Old 7. júna 2009, 11:22
Nový člen skupiny

Default HP Pavillion Poškodený zotavenie oddiel-CD možno získať?

Mám problém, po pokuse o obnovenie systému na mojom HP Pavillion 410, čo je asi 7 rokov (beh XP home). Zdá sa, že využitie dát (na oblasť na pevnom disku), je poškodený. Vymáhanie CD už nie sú k dispozícii formulár HP alebo od 3. strany spoločnosti HP na odporúčané internetové stránky. Môžem dostať kamkoľvek? Ak nie, je možná nejaká náhrada? Mám využitie CD pre HP notebookov podobného veku a spec (trochu novšie)-by to stálo za to sa snaží využívať alebo bych si tento problém horší?

Stroj nefunguje vôbec-já mám Windows obrazovke, potom je jedno príslovie 'okná nezačal právo poslednej dobe', ktorý potom pošle mi kolo v kruhoch ktorá voľby beru.

Já bych byť vďačný za akúkoľvek radu.
Old 7. júna 2009, 11:34
Administrátor Skupina

Default HP Pavillion Poškodený zotavenie oddiel-CD možno získať?

Alternatívou by bolo kúpiť XP (alebo Vista na to príde). Bude to drahé, ale je to investícia druhy. Vymáhanie CD tendenciu byť uzavreté pre konkrétne modely / robí.

http://www.dabs.com/products/microso...310-4294963789

http://www.dabs.com/products/microso...310-4294963789

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prerušovať IBM obnovenia systému, okná, poškodené súbory olsureshot Operačné systémy Windows 3 22. januára 2009 01:29
Poškozený BIOS? Pomoc! waxtodonte15 Procesory, základné dosky & RAM 6 23. októbra 2008 01:03
Problémy s aktívnou oddiel zotavenie (MBR alebo oddiel obnoviť?) MJM Drives & Removable Media 4 3. September 2008 11:13
Rozdeľovací problém, okná zvyknutý stredisko ashaiba Operačné systémy Windows 5 21. marec 2008 23:46
Ako vytvoriť oblasť využitia? RobertCraig Všeobecné Software Chat 1 17. januára 2008 17:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.