менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

HP Pavilion Відновлення пошкодженого диска Partition-Можна замовити?

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 червня 2009, 11:22
Нові члени групи

Default HP Pavilion Відновлення пошкодженого диска Partition-Можна замовити?

У мене проблема після спроби відновлення системи на мій HP Pavilion 410, що складає близько 7 років (Running XP Home). Мабуть, є відновлення пошкоджених даних (на розділ жорсткого диска). Відновлення дисків більше не доступна форма HP або з 3-го учасника компанії, рекомендованої на сайті HP. Чи можу я отримати їх у будь-якому місці? Якщо ні, тобто будь-якої можливої заміни? Я відновлення компакт-дисків для ноутбуків HP аналогічного віку і специфікації (трохи новіше)-чи варто намагатися використовувати їх або я буду робити проблема гірше?

Машина не буде працювати взагалі, я отримати екрану, то одне каже "вікна не розпочати прямо останнього часу", яка потім посилає мене по колу залежності від того, параметри беру.

Я був би вдячний за будь-які поради.
Old 7 червня 2009, 11:34
Адміністратор групи

Default HP Pavilion Відновлення пошкодженого диска Partition-Можна замовити?

Альтернативи можна було б купити XP (або Vista, це важливо). Буде коштувати, але це інвестиції в дусі. Відновлення компакт-дисків, як правило, відповідають конкретним моделям / робить.

http://www.dabs.com/products/microso...310-4294963789

http://www.dabs.com/products/microso...310-4294963789

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Перерваний IBM System відновлення, пошкоджені файли Windows olsureshot Операційні системи Windows 3 22 січня 2009 01:29
Пошкоджений BIOS? Допомога! waxtodonte15 Процесори, материнські плати RAM & 6 23 жовтня 2008 01:03
Проблеми з Active Partition Recovery (MBR або розділу відновити?) MJM Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 3 вересня 2008 11:13
Розділ проблема, Windows звичай розділу ashaiba Операційні системи Windows 5 21 березня 2008 23:46
Як створити розділ відновлення? RobertCraig General Software чат 1 17 січня 2008 17:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.