![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене проблема після спроби відновлення системи на мій HP Pavilion 410, що складає близько 7 років (Running XP Home). Мабуть, є відновлення пошкоджених даних (на розділ жорсткого диска). Відновлення дисків більше не доступна форма HP або з 3-го учасника компанії, рекомендованої на сайті HP. Чи можу я отримати їх у будь-якому місці? Якщо ні, тобто будь-якої можливої заміни? Я відновлення компакт-дисків для ноутбуків HP аналогічного віку і специфікації (трохи новіше)-чи варто намагатися використовувати їх або я буду робити проблема гірше? Машина не буде працювати взагалі, я отримати екрану, то одне каже "вікна не розпочати прямо останнього часу", яка потім посилає мене по колу залежності від того, параметри беру. Я був би вдячний за будь-які поради. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Альтернативи можна було б купити XP (або Vista, це важливо). Буде коштувати, але це інвестиції в дусі. Відновлення компакт-дисків, як правило, відповідають конкретним моделям / робить.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перерваний IBM System відновлення, пошкоджені файли Windows | olsureshot | Операційні системи Windows | 3 | 22 січня 2009 01:29 |
| Пошкоджений BIOS? Допомога! | waxtodonte15 | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 23 жовтня 2008 01:03 |
| Проблеми з Active Partition Recovery (MBR або розділу відновити?) | MJM | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 3 вересня 2008 11:13 |
| Розділ проблема, Windows звичай розділу | ashaiba | Операційні системи Windows | 5 | 21 березня 2008 23:46 |
| Як створити розділ відновлення? | RobertCraig | General Software чат | 1 | 17 січня 2008 17:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |